EAL_SP1900 發表於 2021-7-18 18:52

P968 首日服務 有人冇位坐 有痕忌坐唔到頭位鬧人

可唔可以唔好咁痴線?
本圖由hkitalk.media小編加上

lsc04d11 發表於 2021-7-18 18:58

又話司機數好人頭 唔可以冇位坐?其實係咪應該個客落車 然後經cs拎番嗰三十幾蚊呢?

AtrHenu 發表於 2021-7-18 19:07

真係寧願厹學特工兄話V6P搞少量企位和App預約指定座位咪唔駛搞到要爭位坐兼貼錢買難受.:funk:

AtrHenu 發表於 2021-7-18 19:12

lsc04d11 發表於 2021-7-18 18:58
又話司機數好人頭 唔可以冇位坐?其實係咪應該個客落車 然後經cs拎番嗰三十幾蚊呢? ...

P960,P968行車時間比960,961,968少很多而且有時司機眼神數人都會數錯啦,更何況架車上到公路先發現有人企位唔通學282個件事一樣俾係馬路叫人落車再報控制台趕客走事件重演.;P

FBI2 發表於 2021-7-18 19:12

都話唔搞預約apps一定出事啦,如果驚有人玩野,咁係預約apps俾埋錢囉,而家咁多電子支付方式。

京华客车 發表於 2021-7-18 19:20

處理超載嘅正確處理方法係即刻報警同埋等卡佬安排過車,萬一炒車超載保險係唔會賠

SLsTuDiO 發表於 2021-7-18 19:21

輪椅位到加幾張摺凳, 咁咪唔洗企, 又可以收多幾次30幾蚊

tsoikc 發表於 2021-7-18 19:36

坐唔到車頭就鬧人? 家陣個位寫住佢個名專用. 人人都比左錢, 禁就先到先得. 想保証坐車頭? 等多一班排第一咪得

leo_ku 發表於 2021-7-18 19:37

九巴要攪攪佢,如果唔係衝突情況會增加。

hk20020062 發表於 2021-7-18 19:42

巴膠弱智係人都知 :lol
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: P968 首日服務 有人冇位坐 有痕忌坐唔到頭位鬧人