珀島魚蛋 發表於 2021-7-26 20:52

Justshamxx 發表於 2021-7-26 21:19

上葵注定Hea做,一嚟大巴市場獨市(無匯達無嶼巴),二嚟有小巴市場蓬勃,三嚟駁落港鐵荃灣線即刻所向披靡
北區呢,雖然同上葵一樣無匯達無嶼巴,自家天下,但係東鐵好快就變全九卡,唔知會唔會幫返73B、270A等線重振
900呢我都覺得應該幫返多啲嘅……

唔好忘記西北月票最抵用嘅地區正正就係新界西北,68X、968等線係月票客嘅十大路線,八條大西北,兩條北區,見此舊文。

你要「西北月票派」冇咁惡嘅話,應該推出「九巴月票Lite」/「九巴新界東月票」,價錢較平,不適用於大西北路線/大西北路線要畀返少少錢,咁就可以營造另一批月票客:lol:lol:lol

tommy14D 發表於 2021-7-26 21:30

觀塘山前景一片光明😂,加車都加下東九一帶啦

天空之神 發表於 2021-7-26 22:44

咁新西先係金蛋

荃葵青超過一半蝕緊錢架

S3BL343@66 發表於 2021-7-26 23:11

做咩唔R 960 961拉去赤石區啊,到時你咪可以做赤石月票總陀主囉

Kj2052 發表於 2021-7-26 23:21

估唔到狗巴不可靠服務都仲有人買月票

Kj2052 發表於 2021-7-26 23:22

Justshamxx 發表於 2021-7-26 21:19
上葵注定Hea做,一嚟大巴市場獨市(無匯達無嶼巴),二嚟有小巴市場蓬勃,三嚟駁落港鐵荃灣線即刻所向披靡
北 ...

270a重振?
發夢咩
日日收到30分鐘一班就有

ky927 發表於 2021-7-27 00:19

點解,我覺得成個post好似好重檸味?!(零生味)

JC8385 發表於 2021-7-27 10:42

十年河東十年河西
而家屎水咪又係一擔擔
屎水無月票貴成截,仲衰

GD1570 發表於 2021-7-27 11:45

真係有用嘅,其實買月票係無問題。
好多地方都係得厹公司服務,唔通慳到錢都唔買咩...
你話有得揀就另計姐..
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 西北月票派真係好惡