Kj2052 發表於 2021-7-28 16:14

元朗八鄉男子巴士站中暑不省人事

今(28日)晨10時許,警方接報元朗八鄉少訊近上輋巴士站,一名年約50歲的中年男子不省人事。救護員到場為事主急救,送往北區醫院搶救,惜告不治,警方正調查事件。

kay 發表於 2021-7-28 16:18

原文
https://www.hk01.com/%E7%AA%81%E7%99%BC/656250/%E5%85%AB%E9%84%89%E4%B8%8A%E8%BC%8B%E6%9D%91%E7%94%B7%E5%AD%90%E5%B7%B4%E5%A3%AB%E7%AB%99%E4%B8%8D%E7%9C%81%E4%BA%BA%E4%BA%8B-%E9%80%81%E9%99%A2%E6%90%B6%E6%95%91%E5%BE%8C%E4%B8%8D%E6%B2%BB
八鄉上輋村男子巴士站不省人事 送院搶救後不治

九巴脫班係另外有人加上去?

Kj2052 發表於 2021-7-28 16:20

kay 發表於 2021-7-28 16:18
原文
https://www.hk01.com/%E7%AA%81%E7%99%BC/656250/%E5%85%AB%E9%84%89%E4%B8%8A%E8%BC%8B%E6%9D%91%E7 ...

真係脫都唔出奇

kay 發表於 2021-7-28 16:21

真係脫都唔出奇

問題係原稿唔係咁寫
陣間比人話傳假新聞就唔好喇

Kj2052 發表於 2021-7-28 16:22

kay 發表於 2021-7-28 16:21
問題係原稿唔係咁寫
陣間比人話傳假新聞就唔好喇

所以之後再fc 已經del淨原文

cnquate 發表於 2021-7-28 16:33

真係脫都唔出奇

是日 77K 所有班次準時開出

BUSMAN伯輋雯 發表於 2021-7-28 16:56

cnquate 發表於 2021-7-28 16:33
是日 77K 所有班次準時開出

以呢幾日嘅天氣,又高溫又焗,就算D車加密到一架接一架咁嚟,都未必人人都頂得順
頁: [1]
查看完整版本: 元朗八鄉男子巴士站中暑不省人事