busnrail_fans 發表於 2021-9-29 13:55

YY487 發表於 2021-9-26 11:01
推一推先, 今日發現買月票送超市現金劵又出返嚟
推廣期係 2021-09-15 至 2021-10-31 ...

想問有嘅話,係喺邊度show出嚟?
喺club1933個版面show 出嚟?定係喺舊版儲分計劃嗰個版面show出嚟?

YY487 發表於 2021-9-29 15:58

kmb63x 發表於 2021-10-17 13:04

呢排見親買月票送$800超市電子現金卷啲booth都係剩係歡迎新客,仲要好harsh咁指定張八達通2021年無買過月票之餘係六月份要搭過九巴五次,所以係轉車站擺咁多次都無見過有人買同成功獲得個優惠

Quanta 發表於 2021-10-17 15:14

kmb63x 發表於 2021-10-17 13:04
呢排見親買月票送$800超市電子現金卷啲booth都係剩係歡迎新客,仲要好harsh咁指定張八達通2021年無買過月票 ...

第二輪仲係要求六月?優惠期九月中起咁應該check八月合理得多

lsc04d11 發表於 2021-10-17 17:30

我反而有啲懷疑成功推薦一個朋友買月票(當然佢要合資格)都會拎到迪士尼飛因為要搵合資格既人又遊說到佢肯買真係好難。。。。 話唔定到最後寧願破戒俾booth既職員登記 先攝到嗰100個名額。。。。。(今日deadline 睇下會點)

toyl 發表於 2021-11-15 12:31

我想問下10月攞咗第1次$250電子券,續購果個券幾時出email?

rusf101001 發表於 2021-11-15 12:44

toyl 發表於 2021-11-15 12:31
我想問下10月攞咗第1次$250電子券,續購果個券幾時出email?

佛系,你張月票就完個陣會有

平田 發表於 2021-11-15 23:49

其實好易唔記得用!
得一個email
之後亦都唔會提你
所以收到後,最好盡快使用百佳QR code

YY487 發表於 2021-11-16 09:11

lsc04d11 發表於 2021-11-16 09:21

平田 發表於 2021-11-15 23:49
其實好易唔記得用!
得一個email
之後亦都唔會提你

派左實體都唔會有人提你嫁啦…我反而係想易賞錢app應該俾人將各方面收番黎既電子禮券import入易賞錢app內,咁就可以做到有notifications提你
宜家 我就用yahoo mail既提醒功能 一收到券就星左封email再設到期前一個月有提醒

自己收到券 自己提自己用啦 況且宜家有科技。。。。唔通set通知都要人餵到你。。。?
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11
查看完整版本: 特選乘客買月票送超市電子現金券