talktogether 發表於 2021-8-15 19:35

九巴43出現40分鐘一班的班次

雖然係老生常談,但通告冇寫係交通問題緣故:L

KE7066 發表於 2021-8-15 19:49

1955 有車開,完

lsc04d11 發表於 2021-8-15 19:57

ETA data錯的事不要再說了。。。。

WN4156 發表於 2021-8-15 21:08

KE7066 發表於 2021-8-15 19:49
1955 有車開,完

都係脫咗班,15變咗16-20。

neoplan720p 發表於 2021-8-15 21:20

WN4156 發表於 2021-8-15 21:08
都係脫咗班,15變咗16-20。

15變20仲話有得投訴,
15變16都投訴就係「你食飽飯無屎痾」。

talktogether 發表於 2021-8-15 21:28

neoplan720p 發表於 2021-8-15 21:20

即使係因塞燈位問題而令等候時間較時間表長5分鐘也能理解的:)

dennis28a 發表於 2021-8-15 22:57

我成日都唔明班九巴 Haters 日日拎住個 ETA 搵錯處仲咩。
又唔拎下對面海果 ETA 去講,脫班無人改記錄咪又係出鬼車。

PV4082 發表於 2021-8-15 23:01

dennis28a 發表於 2021-8-15 22:57
我成日都唔明班九巴 Haters 日日拎住個 ETA 搵錯處仲咩。
又唔拎下對面海果 ETA 去講,脫班無人改記錄咪 ...

有一說一,屎水個ETA拉疏無車真係誠實架wo
厹係撞彩

dennis28a 發表於 2021-8-15 23:08

PV4082 發表於 2021-8-15 23:01
有一說一,屎水個ETA拉疏無車真係誠實架wo
厹係撞彩

誠實?當你搭過新城北岸流水線,你應該對誠實有新定義。

夠膽死脫班飛去中途起載,但飛站既 ETA 照跳。
一係 ETA 更新唔切(甚至壞左 ETA),當你以為部車走左,結果遲成 5 分鐘到站。

九巴出現既 ETA 問題,新城咪一樣出現。

PV4082 發表於 2021-8-15 23:24

dennis28a 發表於 2021-8-15 23:08
誠實?當你搭過新城北岸流水線,你應該對誠實有新定義。

夠膽死脫班飛去中途起載,但飛站既 ETA 照跳。

我真係冇見過屎水有點壞ETA

你真係一直睇,佢會自己show出黎

2A 82 佢夠膽開15分鐘一架,佢真係寫出黎

咁都叫唔誠實?

遲5分鐘到站?係咪本身ETA system慢左冇show到公里出黎先?灰色就真係厹底隨緣班次

你講起港島北岸流水,我又真係會得閒開黎睇下,1 5B 10都幾正常,係2A 82留低晒證據比人port姐

唔好講厹嘅情況會係屎水到出現先,有公里數已經完勝,直情唔駛討論,入唔切機極少,開車一兩分鐘都由灰時間變番做實數連ETA

公里數呢d冇得呃架,唔係厹呀,佢-,1,2,3,4,5分鐘內都可以係架車已經走左架啦

睇清楚少少先唔該。
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 九巴43出現40分鐘一班的班次