JC8385 發表於 2021-8-25 22:40

天水圍區居民聯署投訴265M經常脫班/收車

https://www.facebook.com/782704678569791/posts/1919904198183161/
Credit:宏逸前議員

坦白講,下繁情況尤其猖狂
慶幸U廠ATE基本上接近清零

tina 發表於 2021-8-25 22:54

之前都以為佢地都係得個講,依家望落有好似真係有心搞:o

JV1376 發表於 2021-8-25 22:58

爭取埋967X加班啦 :'(

JC8385 發表於 2021-8-25 23:01

JV1376 發表於 2021-8-25 22:58
爭取埋967X加班啦

屎水出少部雙輪椅/行李架
我諗已經好值得感恩

kay 發表於 2021-8-25 23:08

聯署無用,要比到壓力人唔係呢個方法。不過好似葵青區脫班長期高企運吉都接受到,都係睇唔同區待遇

JC8385 發表於 2021-8-25 23:13

聯署無用,要比到壓力人唔係呢個方法。不過好似葵青區脫班長期高企運吉都接受到,都係睇唔同區待遇 ...

大西北嚟講
最垃圾一定係68A
之後先輪到265M嘅

PV4082 發表於 2021-8-25 23:20

聯署無用,要比到壓力人唔係呢個方法。不過好似葵青區脫班長期高企運吉都接受到,都係睇唔同區待遇 ...

間唔中睇佢地個脫班百份比,46X好似長期5%樓上

令我諗起82,82你坐唔到大把野揀

46X個d坐唔到真係得個等字

但呢到好多人係完全睇唔到呢d問題

JC8385 發表於 2021-8-25 23:22

天北似樣嘅就係得265M
當然,你接受到嘅265B都得嘅
只能講係勉強好過係大欖食風嘅option囉

PV4082 發表於 2021-8-25 23:25

JC8385 發表於 2021-8-25 23:22
天北似樣嘅就係得265M
當然,你接受到嘅265B都得嘅
只能講係勉強好過係大欖食風嘅option囉 ...

咁真係冇乜線係天北"直出"係好有得做

咁當然有得做都可以收車嘅

0q9w8e 發表於 2021-8-25 23:27

九龍你坐唔到6一樣大把野揀
港島你坐唔到41A一樣得個等字
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 天水圍區居民聯署投訴265M經常脫班/收車