CRH5 發表於 2021-8-30 17:43

九巴推出 Club1933 取代原有儲分計劃

須重新登記,可供換領獎品一樣
可連接新鴻基 The Point 會員計劃,成功登記可獲贈 $30 新鴻基商場禮劵或九巴口罩 30 個一盒,頭 30 日可獲得九巴 + The Point 積分各一分
但新制冇每日打卡儲分功能。。。請仔細考慮是否轉會:L

新聞稿:http://www.kmb.hk/tc/news/press/archives/news202108303910.html

下圖由 hkitalk.media 小編加上

szeto993 發表於 2021-8-30 17:47

新地商場嗰個會員計劃叫The Point,The Club係HKT

lsc04d11 發表於 2021-8-30 18:13

今次月票又計唔計數呢?每個月穩定有780(或者800分)入新地商場個account.... (我知換一支搓手液要幾多分既 但既然搭九巴有分 月票有都應該吧,除非繼續月票送禮)

tommy14D 發表於 2021-8-30 18:17

又關新鴻基事

Quanta 發表於 2021-8-30 18:35

tommy14D 發表於 2021-8-30 18:17
又關新鴻基事

你唔係唔知九巴老細係邊個啩...
你睇呢十幾年嚟,無論班次用車定收費,九巴優待邊個區,成件事都好明顯啦

EW838 發表於 2021-8-30 19:15

Quanta 發表於 2021-8-30 18:35
你唔係唔知九巴老細係邊個啩...
你睇呢十幾年嚟,無論班次用車定收費,九巴優待邊個區,成件事都好明顯啦 ...

然而68收緊$6.2

JX9097 發表於 2021-8-30 19:20

繼續口罩,繼續無視

teddybus 發表於 2021-8-30 19:22

我知九巴同新地商場名義上係兩間公司,但相比港鐵一個app儲晒搭車同購物嘅分,佢要人哋分別下載兩個app,仲兩邊都要各自登記做會員,有啲唔方便喎

henrypong 發表於 2021-8-30 19:51

kmb app 咁多廣告, 一定要引誘你download la

ricky 發表於 2021-8-30 20:12

登記咗係唔係日後儲夠分就可以在apps換嘢,唔使去拎 (換口罩當然要拎)
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 九巴推出 Club1933 取代原有儲分計劃