Fuk19805 發表於 2021-9-19 19:20

搞笑新聞:解決港人失眠!全港首個巴士瞓覺團

旅行團名稱:【港 · 遊】解決港人失眠!全港首個巴士瞓覺團(HKTOUR08)價錢(金額以付款頁面為準):
「任你打卡艙」HK$99(首賣限定頭5位優惠!原價HK$299)
「零分貝瞓覺艙」(只限12歲或以上)HK$129(首賣限定頭5位優惠!原價HK$329)
「VIP全景艙」(只限12歲或以上)HK$399最少成團人數:28人(如人數不足,將會取消行程,於出發日前 3 天發出取消旅遊的 Email 通知)集合地點及時間:上午11時15分 於 荃灣西楊屋道88號Plaza 88商場8樓集合包咩:– 一日遊
– 午餐
– 導遊
– 巴士
– 綠色生活本地遊團體保險 (最高賠償額HK$100,000)
唔包咩:其他未提及費用
行程簡介:
荃灣西站附近享用西式午餐-先用餐,飯氣攻心自然瞓得更冧!
屯門浩和街(第一個打卡點)-充滿熱帶風情嘅新興打卡點機場維修區(第二個打卡點)-未有得飛,就睇下飛機啦~迪欣湖(第三個打卡點)-唔使俾錢入迪士尼,都可以有迪士尼feel!沿途有多個廁所位及落車位,方便大家~
呢條路線長達76公里,比現存最長巴士路線仲要長,包你夠瞓!上層仲特設靜音艙,唔使怕有人嘈住你!就算你唔想瞓都可以一路觀賞沿途景色,同埋喺打卡位落車影相行下,過返個又chill又relax嘅假期~而家只辦一團,參加前,記得留意網站所列出嘅乘搭規矩,同意先決定參加~想體驗一下最長巴士線嘅功力就要趁有首賣限定優惠book啦!【出發日期】10月16日(只此一團!)
【預訂網址】ulu.travel網址:https://flyagain.la/98216/?fbcli ... tLjvli8CYW1Zqd9OP0k只要車上有巴膠同行車紀錄員出現,又點會可能「靜音」呢?
粗口就有份!

仲有,要訓唔去Staycation?

下圖由 hkitalk.media 小編加上

Fuk19805 發表於 2021-9-20 01:41

主辦單位指出會使用城巴巴士(Source:來自縱橫巴士線FB相關的Post下面嘅Comment)

asv98.kw131 發表於 2021-9-19 20:23

癡 Q 線!俾過佰蚊上巴士瞓覺⋯⋯

Fuk19805 發表於 2021-9-19 20:37

asv98.kw131 發表於 2021-9-19 20:23
樓主表示S56用4蚊由朝坐到晚,亦途徑機場

szeto993 發表於 2021-9-19 20:40

Fuk19805 發表於 2021-9-19 20:37
樓主表示S56用4蚊由朝坐到晚,亦途徑飛機維修區

S56點經飛機維修區?

Fuk19805 發表於 2021-9-19 20:42

szeto993 發表於 2021-9-19 20:40
S56點經飛機維修區?

係WOR,記錯左S52

JR5204@26M 發表於 2021-9-19 20:47

租咩車行先:lol
可供出租嘅非專雙層巴,只有老冠A95同城巴E500/MMC
陽光Streetdeck好似唔租得

ccicoltd 發表於 2021-9-19 20:54

JR5204@26M 發表於 2021-9-19 20:47
租咩車行先
可供出租嘅非專雙層巴,只有老冠A95同城巴E500/MMC
陽光Streetdeck好似唔租得

水晶巴?可以睡得舒服。

AMN1 發表於 2021-9-19 20:57

ccicoltd 發表於 2021-9-19 20:54
水晶巴?可以睡得舒服。更新:最大可能係私人擁有前中巴SF15

hk20020062 發表於 2021-9-19 20:58

冇辦法,巴膠們錢多

JC8385 發表於 2021-9-19 21:38

要瞓嘅話,N969都得啦
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 搞笑新聞:解決港人失眠!全港首個巴士瞓覺團