LN9267 發表於 2021-9-23 17:08

運輸署建議嶼巴37H經裕泰苑

https://www.facebook.com/erickwokping/posts/4579870772075340
https://drive.google.com/file/d/1hJ8EO29OpkLHV_NaU0a3RbzWqJ_1e0SX/view?fbclid=IwAR2VDOJTMkOMBefd9KD-5sAK3a2Kajy1uxPZhcpogAzBT3BWFG7f9Y-iItQ

其實37H入去也是好事,方便那邊居民穿梭東涌。

CRH5 發表於 2021-9-23 17:48

姐係咁樣改:
原本走線:迎東邨、昇薈 -> 映灣園 (入總站) -> 海堤灣畔、藍天海岸 -> 東涌碼頭 -> 東涌站 -> 逸東邨總站 -> 北大嶼山醫院 -> 滿東邨 -> 逸東邨總站 -> 東涌站 -> 東涌碼頭 -> 海堤灣畔、藍天海岸 -> 映灣園 (入總站) -> 昇薈、迎東邨
建議新走線:迎東邨、昇薈 -> 映灣園 (不入總站) -> 海堤灣畔、藍天海岸 -> 東涌碼頭 -> 東涌站 -> 北大嶼山醫院 -> 裕泰苑 -> 滿東邨 -> 逸東邨總站 -> 東涌站 -> 東涌碼頭 -> 海堤灣畔、藍天海岸 -> 映灣園 (不入總站) -> 昇薈、迎東邨

E21A 發表於 2021-9-23 19:37

即係我以為當E31唔再經東涌北再加上37同37H兩線合併再加上東涌不斷發展(下刪100字)可以令一條20年頹線番生,點知最後都係越搞越衰。

珀島魚蛋 發表於 2021-9-23 19:38

E21A 發表於 2021-9-23 19:39

珀島魚蛋 發表於 2021-9-23 19:38
畀E21A雙分玩死

有雞先定有蛋先?有37先定有E21A分段先?

珀島魚蛋 發表於 2021-9-23 19:41

天空之神 發表於 2021-9-23 19:47

東涌版既 71K
慶幸既係本身用開單層無轉返單層既壓力

不過 4 架 RC2 無再調走既空間

thorchan 發表於 2021-9-23 20:06

E21A 發表於 2021-9-23 19:39
有雞先定有蛋先?有37先定有E21A分段先?

佢又無講錯,真係E21A食住37。E36A依家都食埋返滿逸。

E21A 發表於 2021-9-23 20:43

thorchan 發表於 2021-9-23 20:06
佢又無講錯,真係E21A食住37。E36A依家都食埋返滿逸。

如果唔係37系缺點多多又點會被E21A食住咁多年。。。E36A班卡佬唔知係唔係因為唔夠時間跑,根本唔想做短途客,見過好多次你唔揮手又冇人落既話直接飛站,企系巴士站柱旁都唔理。

0q9w8e 發表於 2021-9-23 22:19

E21A 發表於 2021-9-23 19:37
即係我以為當E31唔再經東涌北再加上37同37H兩線合併再加上東涌不斷發展(下刪100字)可以令一條20年頹線番 ...

37一早應該飛東涌站啦
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 運輸署建議嶼巴37H經裕泰苑