ATSE40 發表於 2021-9-30 10:36

九巴 74F 加班

原由五月試辦加至兩班至今的 74F 獲提升為常規服務。開車時間為 0715 及 0745。

ref.:http://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1632961634_3283_0.pdf

LauCT 發表於 2021-10-1 16:35

遲啲可能加0730往觀塘方向,三門仔開,方便露輝路豪宅居民

kmb71k 發表於 2021-10-1 17:08

FF去番F1區啦

nwfb2x 發表於 2021-10-1 17:10

方便豪宅居民?你都識講係豪宅啦,住得豪宅點會走去搭巴士啊

ky927 發表於 2021-10-1 18:06

係都74E半全日先啦,大尾篤<>市區客,平日上下班+假期遊客

andy1010 發表於 2021-10-1 18:11

74F搶左唔少74X轉74K乘客, 亦物有所值
應該加開幾班upgrade 74X班客, 上繁入大埔74X都拉到13-15分一班, 屬垃圾級別

marcolam205 發表於 2021-10-2 00:31

加?而家74E 尾車日日鳳園留後呀 係都搞掂呢到先

LauCT 發表於 2021-10-9 12:09

marcolam205 發表於 2021-10-2 00:31
加?而家74E 尾車日日鳳園留後呀 係都搞掂呢到先

咁就三門仔開,兜鳳園,接埋尾車留後果班客

LauCT 發表於 2021-10-9 12:11

其實住得豪宅嘅都會走去搭巴士,睇吓900早繁幾滿

LauCT 發表於 2021-10-9 12:14

ky927 發表於 2021-10-1 18:06
係都74E半全日先啦,大尾篤市區客,平日上下班+假期遊客

92R都應該半全日,西貢<>市區客,平日上下班+假期遊客 ,好似268B咁
頁: [1] 2
查看完整版本: 九巴 74F 加班