ATSE40 發表於 2021-9-30 11:01

九巴於本週末再送天際 100 門票

由 10.1-3 ,繳付 P960 及 P968 全程車資的乘客,當值車長會即時向乘客,贈送「天際100」標準門票一張。門票可於 11.30 前使用。

ref.:http://www.kmb.hk/tc/news/press/archives/news202109303949.html

051039 發表於 2021-9-30 12:10

如果有興趣上去睇風景/影相係幾抵
乜天際100呢兩年生意好差咩

SPkent 發表於 2021-9-30 12:29

Sky100 屬表列娛樂場所,疫情高峰期需要停開
同期例子:AIA中環摩天輪

HR1377 發表於 2021-9-30 13:26

https://5glab.smartone.com/18?utm_campaign=20210920-5g-lab-sustaining-campaign&utm_source=ezone&utm_medium=paid-post&utm_content=Ezone_FBLinkPost_non-smartonecustomer_Sep20

之前所有市民可以免費登記領取,但免費飛一早派哂

不知道今次派飛會不會令P960, P968多D人搭?

AtrHenu 發表於 2021-9-30 13:38

死因係紅巴的豪華巴士服務客量不高加上要應該對家可能優先派飛人行96_系出先出堆呢D招數谷高個載客率.

btw,既然長期郁D整短期優惠谷人坐豪巴,倒不如學黨鐵一樣同陽光天屯元區內邨巴,小巴補錢轉P車吸引西北班友揸少D車返工可能仲有So.:lol

TYChow 發表於 2021-9-30 16:55

HR1377 發表於 2021-9-30 13:26
https://5glab.smartone.com/18?utm_campaign=20210920-5g-lab-sustaining-campaign&utm_source=ezone&ut ...

但有人喺P968天后拍卡只為攞Sky 100嘅飛,而唔係真係會搭車。

lsc04d11 發表於 2021-9-30 17:01

TYChow 發表於 2021-9-30 16:55
但有人喺P968天后拍卡只為攞Sky 100嘅飛,而唔係真係會搭車。

人地有俾錢咪得囉 九巴都係叫賺左個客   理佢中央圖書館就落咩? (係前線先會理要睇落車鐘開門,不過呢個都係正常工作崗位需要)
原意都係乘客量個數會升

kay 發表於 2021-9-30 17:20

其實應該兩邊都要交數
5G LAB個邊都死谷爛谷左段時間

平田 發表於 2021-10-2 10:24

揸P960/P968車長都幾唔得閒,個個站mark數,呢幾日仲要每個上車乘客派入場券

AtrHenu 發表於 2021-10-2 10:40

kay 發表於 2021-9-30 17:20
其實應該兩邊都要交數
5G LAB個邊都死谷爛谷左段時間

個5G lab,Sky 100係它大佬旗下場而且要同對家鬥快推行5G公共巴士低排服務,自然咪要出埋曬D死Q吸引D人入去參觀同它爺(郭主席)交數.:lol

btw,買月票,搭指定巴士送免費環球貿易廣場觀景台入場卷應該會繼續長期推行谷園方的人流!!:lol
頁: [1]
查看完整版本: 九巴於本週末再送天際 100 門票