WN4156 發表於 2021-11-8 07:36

102垃圾服務

啱啱0708昌華街走咗102,如果唔係減班05改04,我就追到。不過算,唸住有0710九巴尾班,點知睇ETA成班尾班skip咗,以為eta壞,原來車都唔開!收車都算,原來玩到時段尾班都唔開。試問搞成咁,我仲有咩信心買月票!等睇沙中後,乘客受夠走哂

FBI2 發表於 2021-11-8 07:40

靈異一向屎水做得好d,同118一樣

天空之神 發表於 2021-11-8 07:42

無入機定係直接變對家?入左飛叫左老九退錢未?

無買到九巴月票都係無得投訴,最多只係話 club1933 少左分

arfung 發表於 2021-11-8 09:47

無買到九巴月票都係無得投訴,最多只係話 club1933 少左分 ...

請教,聯營線某時段尾班無出車,月票客可以要求退款?
印象中聯營線過左時段,車遲左到總站(不論原因),好似係無得載客走,只能踢中途站起載追時間?

rusf101001 發表於 2021-11-8 09:59

昌華街上車唔係真係搭過海掛
171當九龍車仲有得搭;P

Kj2052 發表於 2021-11-8 10:08

914試過成班無咗la
102收車算甚麼

WN4156 發表於 2021-11-8 12:51

無買到九巴月票都係無得投訴,最多只係話 club1933 少左分 ...

成班0710冇咗,0704後0717,仲要有月票。

gu9434@24 發表於 2021-11-8 12:54

rusf101001 發表於 2021-11-8 09:59
昌華街上車唔係真係搭過海掛
171當九龍車仲有得搭
紅隧車龍太約20分數到牲口站 只要早過佢到牲口站 102整體時間唔會太差 利申:以前搭過果個鍾數既102(主要係0704班次)

JCTK 發表於 2021-11-8 12:56

WN4156 發表於 2021-11-8 12:51
成班0710冇咗,0704後0717,仲要有月票。

13分鐘一班真係好垃圾呀, 咁20-25, 25-30分一班果啲點算.

月票客中伏講到世界末日咁

WN4156 發表於 2021-11-8 12:59

JCTK 發表於 2021-11-8 12:56
13分鐘一班真係好垃圾呀, 咁20-25, 25-30分一班果啲點算.

月票客中伏講到世界末日咁 ...

102咁多客,點同廢線比?
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 102垃圾服務