AE367 發表於 2022-4-6 16:51

E22C、E37C和E42C臨時加班

http://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1649233356_1008_0.pdf

http://mobile.bravobus.com.hk/pdf/E202200475a03.pdf

5/4、15/4和18/4加開班次。

前日生效的通告今日先出......

AVBWU291 發表於 2022-4-6 16:53

如果巴典今晚先update,你係咪今晚先出po?

kitarolo 發表於 2022-4-6 17:00

5月2日、5月9日可能又出多張

其實星期一至五即使假日照開
已經可以? 總好過咁樣出通告?

AE367 發表於 2022-4-6 17:12

kitarolo 發表於 2022-4-6 17:00
5月2日、5月9日可能又出多張

其實星期一至五即使假日照開

我諗遲早巴士公司都應該咁係時間表註明,好過吓吓一到一至五假日都出通告(今次仲要過咗一次臨時加班先出)。

HS1588 發表於 2022-4-6 17:17

5號凌晨睇 E37C 繼續話紅日冇車, 果朝坐第部車去到東涌先見到有 E37C 行過:L 不過都見到班車同平時一樣咁多人, 我又唔明點解唔索性開全日, 以我所知維修區都仲有唔少人返長短週要返星期六日

KE7066 發表於 2022-4-6 17:20

發佈日: 2022年4月4日
咩叫今日先出

AE367 發表於 2022-4-6 17:22

KE7066 發表於 2022-4-6 17:20
發佈日: 2022年4月4日
咩叫今日先出
就係4月4日生效,但今日先擺上官網,所以咪Po上嚟俾大家笑吓。:lol

szeto993 發表於 2022-4-6 17:24

HS1588 發表於 2022-4-6 17:17
5號凌晨睇 E37C 繼續話紅日冇車, 果朝坐第部車去到東涌先見到有 E37C 行過 不過都見到班車同平時一樣咁多 ...

其實龍仔張通告4號已經出咗但唔知點解去返官網就無
E22C回程就官網無又無其他渠道知道,當日先知有開

PF2802 發表於 2022-4-6 17:26

AE367 發表於 2022-4-6 17:22
就係4月4日生效,但今日先擺上官網,所以咪Po上嚟俾大家笑吓。
笑點喺邊? 掛咗喺站頭都得掛

AVBWU291 發表於 2022-4-6 17:28

szeto993 發表於 2022-4-6 17:24
其實龍仔張通告4號已經出咗但唔知點解去返官網就無
E22C回程就官網無又無其他渠道知道,當日先知有開 ...

其實應該兩巴都一早出咗通告,但去到今日先放上網。

亦有可能其實已經upload咗上網,但冇放落路線通告嗰度,搞到冇人睇到。

頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: E22C、E37C和E42C臨時加班