Choi 發表於 2022-4-20 18:27

cky 發表於 2022-4-20 18:18
63 就唔會啦
勵德邨道都唔入
果啲連手指拎住膠袋都會話手痛箇啲應該連行出去都唔會

不過之後41A百福道落山就更難同81重組

nwfb1601 發表於 2022-4-20 22:06

KW2523 發表於 2022-4-20 09:58
呢次巴士公司啲反應都真係好慢
2X 8P同對面海287X仲係開武肺時間表20-25
連46X 47X一過下繁高峰到7點都係20 ...

結論就係愉景灣將成為最大贏家。 https://i.imgur.com/5f1CeOe.gif

一間係第五波顛峰嗰陣可以收咗成 3/4 隊車嘅公司仔,竟然成為服務還原
得最快嗰間,算唔算係大巴大巴咁摑落去咁多間大公司呢? https://i.imgur.com/icVFqhZ.gif

BUSFANS 發表於 2022-4-20 22:22

gordon0530 發表於 2022-4-20 10:16
全部經勵德嘅善水巴士線都至少20分鐘起跳。琴日下繁睇,勵德最密果條線係九巴條108,開10分鐘班,密度係25 ...

108要黎打116,當然唔可以疏啦

cky 發表於 2022-4-20 23:24

啱啱先醒起條 thread 其實係標題黨
一條 81 就代表晒港島區搭巴士好慘
下次又唔知拎邊條嚟講喇

psypericarp 發表於 2022-4-20 23:35

cky 發表於 2022-4-20 23:24
啱啱先醒起條 thread 其實係標題黨
一條 81 就代表晒港島區搭巴士好慘
下次又唔知拎邊條嚟講喇 ...

5B/10/18 西區又慘, 97/ 592/ 970 南區又慘, 701 西九龍慘,20/ 22M 啟德又慘, 682 馬鞍山又慘,792M / 796x 將南又慘,起碼出到10幾條thread

ahken 發表於 2022-4-20 23:59

psypericarp 發表於 2022-4-20 23:35
5B/10/18 西區又慘, 97/ 592/ 970 南區又慘, 701 西九龍慘,20/ 22M 啟德又慘, 682 馬鞍山又慘,792M...

18系炮北都一樣好慘(唔計99住,我好似仲數漏咗8x/19)
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: 港島區要搭巴士的小巿民好慘