Andy_Chan 發表於 2007-6-22 15:34

城際直通車新時間表

廣九直通車新時間表 - 由七月一日起,廣九直通車的時刻表將會作出調整,當天起的車票於六月廿三日(星期六)開始發售。

廣九直通車時間表
http://www.it3.kcrc.com/B2C/UserPage/sysTimeTable_Big5.asp

資料來源:九鐵城際網上訂票網頁

GD1570 發表於 2007-6-22 22:34

北行好似無咩影響
全部照原定時間表開出wor...

南行就頭班車好似已經早左兩分鐘開

Andy_Chan 發表於 2007-6-22 22:51

其實和4.18時間表比較, 北行列車最大分別是停東莞站的班次多了.

volvo_chan 發表於 2007-6-23 14:53

唔知X2000會唔會在7.1復出行穗港線呢?:lol

時間表話X2000每日跑兩轉穗港線,不過佢能否復出都成問題:L

U-157星之Kelvin 發表於 2007-6-23 20:25

今次主要係香港去廣州,停常平的班次比四月時多兩班,
假如每班都停常平應該唔會花太多時間,應該唔會有任何影響,
只係唔知內地當局會否咁做?

的而且確現時停常平的班次比以前好好多,
記得以前做Summer job,曾要上常平收文件,
試過miss左一班車就要等兩三個鐘先有車,
結果一係搭直巴;一係上深圳轉車,結果用多一兩倍時間先到:'(

GD1570 發表於 2007-6-23 20:44

但我在九鐵的城際網頁諗住訂北上車飛
發現兩班新時速的車飛係不能訂購
之後去芒果網CHECK,寫住「售罄」
但其他用高速或九廣通的班次卻沒有問題

我想問現時那兩班車是否取消了
還是一向那兩班車都不接受網上訂飛的

P.S.:諗住訂1547班新時速,結果現在要早成個鐘,搭1443班準高速...
頁: [1]
查看完整版本: 城際直通車新時間表