AE367 發表於 2022-5-25 14:17

278A試行加班

https://www.facebook.com/100057795291747/posts/443893527547153/

增加0705出荃灣和1805入皇后山班次,即日生效

lsc04d11 發表於 2022-5-25 14:20

宜家可以咁樣試驗加班拎數據然後先至申請正式加班?咁54區成堆車可唔可以搵一個星期做試行/宣傳先呀?

61233 發表於 2022-5-25 14:42

jocosben 發表於 2022-5-25 14:54

開6點半可能仲好,偏遠要早d出門

he_01 發表於 2022-5-25 14:58

宜家可以咁樣試驗加班拎數據然後先至申請正式加班?咁54區成堆車可唔可以搵一個星期做試行/宣傳先呀? ...

有咩咁出奇 960B 263A個啲都係咁

tommylaihc 發表於 2022-5-25 16:04

皇后山有屎水,老九係唔同d....

asv98.kw131 發表於 2022-5-25 16:16

tommylaihc 發表於 2022-5-25 16:04

但係有屎水都要到而家先捨得加班:L
極度懷疑如果俾九巴做 79X,應該到而家都仲係繁忙時間服務。

KE7066 發表於 2022-5-25 16:36

宜家可以咁樣試驗加班拎數據然後先至申請正式加班?咁54區成堆車可唔可以搵一個星期做試行/宣傳先呀? ...

插係頭尾班車中間試水溫呢個模式都玩咗好耐
T277 正式變四班之前冇記錯會插班 0738 落去

Mercer 發表於 2022-5-25 17:36

asv98.kw131 發表於 2022-5-25 16:16
但係有屎水都要到而家先捨得加班
極度懷疑如果俾九巴做 79X,應該到而家都仲係繁忙時間服務。
...

比九巴做應該變做聯和墟開車經皇后山再行79X原本既路走

天空之神 發表於 2022-5-25 20:42

有屎水都得一對,弱左d wor
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 278A試行加班