AVBWU291 發表於 2022-5-26 13:07

九巴40X、43X提早頭車

40X烏溪沙頭車、43X耀安頭車提早至 5:15。6 月 6 日生效

https://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1653530708_6221_0.pdf

https://search.kmb.hk/KMBWebSite/AnnouncementPicture.ashx?url=1653530866_6715_0.pdf

XL2135/D343344 發表於 2022-5-26 18:13

43x 紅日往馬鞍山日中8-12>8-15 ;P

JX9097 發表於 2022-5-26 19:12

XL2135/D343344 發表於 2022-5-26 18:13
43x 紅日往馬鞍山日中8-12>8-15

減班基本上都係延長服務時間嘅副產品;P

AE367 發表於 2022-5-26 19:20

JX9097 發表於 2022-5-26 19:12
減班基本上都係延長服務時間嘅副產品
仲要當班街坊傻仔話提升服務。;P

kaiyip24 發表於 2022-5-26 19:47

咁佢俾個真嘅時間表你好過,同埋12>15都唔算太離譜,屯馬或多或少都會有啲影響。

呢期朝早未夠六點,43X去荃灣已經開緊8分一班!頭幾班耀安開0530、0540、0548、0556、0604⋯⋯,真係要開咁密?利申雖然我方便咗。

反而263頭車入屯門有無得提早?而家返晒學返晒工0610頭車去到城隧已經企滿,0630嗰班更加不時留後,開0600、0615、0630可行嗎?

384047x 發表於 2022-5-27 03:50

kaiyip24 發表於 2022-5-26 19:47
咁佢俾個真嘅時間表你好過,同埋12>15都唔算太離譜,屯馬或多或少都會有啲影響。

呢期朝早未夠六點,43X ...

真時間表?
厹作用唔係表列10>開12,正式減到12>開15,再減到15>開20咩?1900坐32m直接收一部,20/25咁開添,點會跟時間表開?

fv682 發表於 2022-5-27 08:26

改左喎,變番8-12

BUSMAN伯輋雯 發表於 2022-5-27 08:37

384047x 發表於 2022-5-27 03:50
真時間表?
厹作用唔係表列10>開12,正式減到12>開15,再減到15>開20咩?1900坐32m直接收一部,20/25咁開添, ...

都好過對岸,表列20/25,實際等到40~60
重災區係40、40M同延長前嘅4
頁: [1]
查看完整版本: 九巴40X、43X提早頭車