LRT610-1092 發表於 2022-5-30 18:37

91M在科大sembreak期間頂閘!

今日因為soc活動回校,我們在約1830離開,所有soc員不約而同地登上WV9666@91M。不過今日該班車(1815寶琳)頂閘離開。
現在是科大sembreak ,但91M也能在科大一站打爆。我建議91P全年提供服務,分散91M的壓力。

FBI2 發表於 2022-5-30 18:51

頭先91M, 92架架頂出彩虹,唔知乜事

WongKinYat_WKY 發表於 2022-5-30 19:01

FBI2 發表於 2022-5-30 18:51
頭先91M, 92架架頂出彩虹,唔知乜事

呢個時間點91M丶92頂閘出彩虹有咩咁出奇🤔

AVBWU291 發表於 2022-5-30 19:03

唔係日日都有function㗎嘛... 最理想係科大可以畀到info厹,邊日有活動可以安排非表定加班

lsc04d11 發表於 2022-5-30 19:43

叫班soc員唔好全部偏愛同一班車 咪已經解決你個問題囉.

s20131417 發表於 2022-5-30 20:00

是日目測所見,下午1739左右
排隊等91M出將軍澳嘅人,仲多過等綠小11/11M嘅人⋯
(有一批人係等1745編定短途車)

koneotis 發表於 2022-5-30 22:24

s20131417 發表於 2022-5-30 20:00
是日目測所見,下午1739左右
排隊等91M出將軍澳嘅人,仲多過等綠小11/11M嘅人⋯
(有一批人係等1745編定短 ...
好多人應該拍咗回贈拍卡機,特別係專登等1745班staff

UA2892 發表於 2022-5-30 23:10

LRT610-1092 發表於 2022-5-30 23:55

其實我和另外6人行到南閘時人龍已排到坑尾,比11M龍還要長。雖然我們一行約50人是分幾批到南閘,91M結果先到站,91跟隨其後,我們就因此全部上了91M到大有街。

s20131417 發表於 2022-5-31 02:20

LRT610-1092 發表於 2022-5-30 23:55
其實我和另外6人行到南閘時人龍已排到坑尾,比11M龍還要長。雖然我們一行約50人是分幾批到南閘,91M結果先 ...
反問,南閘嗰邊有11M嗎?
記得嗰邊得兩條綠小線:11 同 104
頁: [1] 2
查看完整版本: 91M在科大sembreak期間頂閘!