chowchi 發表於 2022-7-25 08:29

(25/7) 今朝960B脫班?

今朝唯一一班嘅 960B 唔見左,遲咗5分鐘都冇車,九巴app又話冇預定班次....

樂仔〞 發表於 2022-7-25 08:59

今日班 960B 比平時遲咗大約 7 分鐘到屯轉
上星期 961S 都遲咗 20 分鐘先到 , 結果得幾個客到屯轉 (當然屯轉三十幾四十人嘅人龍就比佢清哂)

chowchi 發表於 2022-7-25 09:13

朝早返工遲咗 7 分鐘,邊敢等,班車又無咗 app 報站

EvilKo 發表於 2022-7-25 09:13

960B 0742左右拖住架960X到屯轉
兩架都有大把位坐

ky927 發表於 2022-7-25 09:26

chowchi 發表於 2022-7-25 09:13
朝早返工遲咗 7 分鐘,邊敢等,班車又無咗 app 報站

咁你要睇呢7分鐘係咩原因。路面狀況原因嘅話咁無得講。

如果返工時間你係7分鐘嘅tolerance都無,應該係呢班車嘅時間唔岩你wor

chowchi 發表於 2022-7-25 09:36

app 度又無咗個倒數,點知係遲咗定脫班呢,得一班既車, 返工唔會搏啦

kiwai 發表於 2022-7-25 10:45

好奇一問, 樓主喺邊個站等車?

hssochui 發表於 2022-7-25 11:06

只有一班車的班次都會脫班?

961旱上七㸃前似減一班車,正常是12一班,現在拉到14分一班,豐景園龍尾已要企。

chowchi 發表於 2022-7-25 11:06

kiwai 發表於 2022-7-25 10:45
好奇一問, 樓主喺邊個站等車?

朋友在豐景園等車

fly831 發表於 2022-7-25 12:37

chowchi 發表於 2022-7-25 11:06
朋友在豐景園等車

APP冇顯示搏唔過啦, 上是但一架去轉車站轉960X好過

早兩日我都試過喺大馬路想等53去屏廈路, 個APP明明由15分倒數到3分之後突然冇左班車,
等多5分鐘都冇車出現, 最後再等多陣先有塞左博愛好耐既276
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: (25/7) 今朝960B脫班?