KR7607 發表於 2022-7-28 20:02

有關有北區關注組皇后山宣傳坐79X 到旺角鳳嗚居

有剛搬入皇后山既朋友,今早send 左張圖黎話有地區關注組宣傳叫皇后山人可以搭79x 食鳳嗚居。佢剛Follow 有關組織就問我,點解咁奇怪既明明上水都有鳳嗚居點解一定要人搭79X同其他POST 都好似圍住城巴講到城巴係白手套救世主咁,仲以為係城巴自家官方既地區FACEBOOK。
我之前都一向少睇呢個組織既POST,一睇先知呢個非官方既城巴所謂關注組食相仲難睇過官方果個,即黑既講成白,白既講成黑又有。
呢個組織原來開左成5年 即係有機會誤導左北區居民5年有多,有無版友係Follow 左呢個所謂既地區組織 係咪一向行文作風都咁"打手" FEEL

transbus 發表於 2022-7-28 20:10

以前就係劉其烽fanspage,
香港赤化之後,
強化咗城巴fanspage角色

asv98.kw131 發表於 2022-7-28 20:19

屎水北區分會
聽講版主住喺港島

kay 發表於 2022-7-28 20:35

有人轉貼同討論
即係有市場啦

asv98.kw131 發表於 2022-7-28 20:38

kay 發表於 2022-7-28 20:35
有人轉貼同討論
即係有市場啦

呢個 Page 本身都吹墟城巴,建議你睇吓其他佢 Post。

kmb270b 發表於 2022-7-28 20:40

好似話主編係住小西灣 佢從來都冇講過自己住扣北區 又成日講啲未經證實嘅消息 剩係識盲踩九巴

ate214 發表於 2022-7-28 20:42

北區外飛地既post睇完笑下就算
無營養價值

Kj2052 發表於 2022-7-28 20:42

好心呢啲唔好share去B2版la
呢啲Kol乍麻

kmb270b 發表於 2022-7-28 20:43

九巴固然成日收車 但係屎水都好似唔多掂 但係就比佢捧上神枱 好似之前城巴979加一班回程 就比佢踩到九巴完全唔做過海線 當全日嘅673 978冇到?

kay 發表於 2022-7-28 20:44

asv98.kw131 發表於 2022-7-28 20:38
呢個 Page 本身都吹墟城巴,建議你睇吓其他佢 Post。

唔係
互聯網最重要既唔係CONTENT
而係TRAFFIC

越垃圾越多人睇
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 有關有北區關注組皇后山宣傳坐79X 到旺角鳳嗚居