m_rd08 發表於 2022-8-11 17:11

2022年8月博覽館交通安排

X1:
12/8 東涌開: 1200-1800 博覽館開:1415-2115(CTB)
13/8 東涌開: 1100-1800;1900-2000 博覽館開: 1315-2115;2200-2300(LWB)
14/8 東涌開: 1100-1700;1900-2000 博覽館開: 1315-2015;2200-2300(CTB)
24/8 東涌開: 0930-1530 博覽館開:1145-1845 (CTB)
25/8 (LWB)

13/8,14/8 A/X線安排:
入場: A29, A32, A33, A34, A37, A41P, A43
散場: A11, A21, A22, A29, A29P, X33, X36, X40, X43, X47

m_rd08 發表於 2022-8-11 20:24

城巴通告:

m_rd08 發表於 2022-8-12 15:36

龍運新聞稿: https://www.lwb.hk/tc/news/press/archives/news20220812937.html

AVBWU39 發表於 2022-8-11 18:51

13,14號有show

bestwishes706 發表於 2022-8-11 20:27

去元朗坐鐵好過囉,X36咁都唔分拆要呃里數

YY487 發表於 2022-8-12 16:51

who_r_u 發表於 2022-8-12 16:58

九巴月票免費搭龍運係咪唔包X線 :hug:

lsc04d11 發表於 2022-8-12 19:11

who_r_u 發表於 2022-8-12 16:58
九巴月票免費搭龍運係咪唔包X線

條款寫所有龍運營運路線 詳見附錄一
但附錄一就冇呢堆X線 包括X1

睇黎官方都可能冇諗過呢個問題
希望九巴有人睇到...

LS1154 發表於 2022-8-13 19:16