jasonw 發表於 2022-9-12 17:46

龍運同城巴一樣,有錢搵都唔識搵

A41往沙田方向頂晒閘,仲要半個鐘頭先一班車

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0GNH3gDbVcsQcCYATw2PZjGck7G73GukYQuTtrjMfemFCRfMwEaRFmL9ZtiyVLccel&id=105681441088414

Vicky8472 發表於 2022-9-12 18:11

博覽館個站混亂到極點
A41 A41P A43 A43P A47X排同一條隊

lsc04d11 發表於 2022-9-12 18:38

你數漏左A31,A32琴日現場個職員就數漏A43,A43P,A47X
btw個站同埋航天城交匯處個站都一早係咁
只不過日日搭嘅放工客會熟悉......

Quanta 發表於 2022-9-12 19:20

不過呢班客半價客佔嘅比例好高 加上客源單向 係有賺但唔係賺得咁多

KG1428 發表於 2022-9-12 19:41

S1 和X1 一樣去到東涌
但是管理秩序好差

S1 和 X1 分成2條隊
有人誤以為S1 當成X1 咁樣排隊

S1上左好多人
X1都有人排但不多
是因為沒有清楚指示牌所致

bnr34 發表於 2022-9-12 23:19

大時大節鋤假唔開工已經是常態

ccicoltd 發表於 2022-9-13 00:24

KG1428 發表於 2022-9-12 19:41
S1 和X1 一樣去到東涌
但是管理秩序好差

S1 X1 一向都分兩條隊。否則 X1 停車等客,會頂住路過的 S1。

WR309 發表於 2022-9-13 16:38

Quanta 發表於 2022-9-12 19:20
不過呢班客半價客佔嘅比例好高 加上客源單向 係有賺但唔係賺得咁多

何只,樂悠卡上車冇兩蚊就嘈卡佬,長者卡收半價又話冇兩蚊

結果卡佬咸魚一同受罪

toyl 發表於 2022-9-13 17:06

月票客真係多謝曬,出返去果時搭A32轉42A埋單快過E21廿幾分鐘,又唔洗咁多半價客爭住坐

toyl 發表於 2022-9-13 17:08

lsc04d11 發表於 2022-9-12 18:38
你數漏左A31,A32琴日現場個職員就數漏A43,A43P,A47X
btw個站同埋航天城交匯處個站都一早係咁
只不過日日 ...

不過呢幾日都好多地盤佬航天城站照等舉手不停,兩間公司應該收到大把投訴
頁: [1] 2
查看完整版本: 龍運同城巴一樣,有錢搵都唔識搵