GA6749 發表於 2022-9-16 10:09

厹膘買三送一叕延長

Link: The Kowloon Motor Bus Co. (1933) Ltd 九龍巴士(一九三三) (kmb.hk)

延延吓都唔知延長咗第幾多次,不過今次個登記日期淨係得一個星期多啲,到25/9就完,兼且首張膘個生效日期都係要15/9至25/9
七月/八月嗰次登記咗嘅,唔好意思,今次冇你份;P

https://www.kmb.hk/lib/KMB%20MP%20B3G1%20Poster%209.2022%20-%20web.jpg

YY487 發表於 2022-9-16 10:10

toyl 發表於 2022-9-16 10:22

YY487 發表於 2022-9-16 10:10
佢一定要不停出優惠先keep到月票個人數

想日均車費$20附近D人都買佢月票,唔出三送一巿區人都唔會買

andrewyl 發表於 2022-9-16 11:10

月票之前夠期我都冇買番,朝早返工又唔會坐到,要坐蝕水,呢排咁鬼熱,費事放工再係大欖轉車。
如果 11 月都仲有,同膠樽仲係 200 打底,
可以諗諗再買。

KG1428 發表於 2022-9-16 11:18

十月出第二期3000元,會有大宣傳(用八達通消費券買月票有著數)

kei_hk 發表於 2022-9-16 11:26

KG1428 發表於 2022-9-16 11:18
十月出第二期3000元,會有大宣傳(用八達通消費券買月票有著數)

八達通10月只有$2000﹐仲有$1000最快要12月中。;P

toyl 發表於 2022-9-16 11:43

andrewyl 發表於 2022-9-16 11:10
月票之前夠期我都冇買番,朝早返工又唔會坐到,要坐蝕水,呢排咁鬼熱,費事放工再係大欖轉車。
如果 11 月 ...

10月仲係$200老底,我8月呢輪三送一就8-9月搭$920龍運攞盡$500,尾兩次10月買曬兩次就搞掂。

lsc04d11 發表於 2022-9-16 12:56

toyl 發表於 2022-9-16 11:43
10月仲係$200老底,我8月呢輪三送一就8-9月搭$920龍運攞盡$500,尾兩次10月買曬兩次就搞掂。
...

我都係咁諗 但又怕11月會做三送一
因為我其實10月買一次就已經係第四期係為交津先買埋第五期(即係完全同九巴俾嘅回贈冇關)

nokia 發表於 2022-9-17 08:31

冇龍運回贈就冇之前咁抵
頁: [1]
查看完整版本: 厹膘買三送一叕延長