s20131417 發表於 2022-9-18 17:05

汀角路 近大尾督 來回全線封閉

受塌樹影響
汀角路(來回方向)近大美督的全線現已封閉
受影響巴士路線須改道行駛

(Source: 香港出行易)

1736更新:有關路段現已全線解封

kay 發表於 2022-9-18 17:16

KMB寫新娘潭路

noname617 發表於 2022-9-18 17:16

巴士路線:275R,75K,74k點改路?工業邨73,72a?

noname617 發表於 2022-9-18 17:20

kay 發表於 2022-9-18 17:16
KMB寫新娘潭路

但有講接駁去該路的路段都全封喎

3AD172004 發表於 2022-9-18 17:47

較早前汀角路近大尾篤的樹木倒塌已清理,來回方向全線解封,交通正逐漸恢復正常。

EX-TL 發表於 2022-9-18 20:46

樓主個「汀角路全線封閉」標題簡直不知所謂, 封個新娘潭路口, 你咁寫即係一直封到太和邨.:@

lsc04d11 發表於 2022-9-18 21:44

樓主個「汀角路全線封閉」標題簡直不知所謂, 封個新娘潭路口, 你咁寫即係一直封到太和邨. ...

咁又唔好咁講
九巴成日都寫青山公路交通受阻(標題)
唔通上水到美孚(暫且當長沙灣段係叫青山道)都受阻咩?

EX-TL 發表於 2022-9-18 22:18

咁又唔好咁講
唔通上水到美孚(暫且當長沙灣段係叫青山道)都受阻 ...
九巴啲嘢垃圾係人都知, 係咪人哋垃圾你跟住垃圾埋一份你就唔係垃圾嗎? 咁嘅做人態度仲要幫口, ......!!

ccchhhuuunnn 發表於 2022-9-19 00:32

咁又唔好咁講
唔通上水到美孚(暫且當長沙灣段係叫青山道)都受阻 ...

「全線」封閉喎
你肯定?

s20131417 發表於 2022-9-19 11:20

樓主個「汀角路全線封閉」標題簡直不知所謂, 封個新娘潭路口, 你咁寫即係一直封到太和邨. ...

謝指正,標題已修改。
頁: [1]
查看完整版本: 汀角路 近大尾督 來回全線封閉