AVBWU291 發表於 2022-9-25 13:01

城巴 機場、北大嶼山及口岸路線服務安排

AtrHenu 發表於 2022-9-25 14:27

真唔明屎水明知會有人坐A車回程返屋企隔離,就只係肯回復服務核心區個4條A線全日服務其他的就唔似對家噤可以做下俾半全日或全日45-60分班當做做下社責線.

lsc04d11 發表於 2022-9-25 14:29

我都唔明點解都係講同一堆野 可以有成5,6個post.....

AVBWU291 發表於 2022-9-25 14:32

lsc04d11 發表於 2022-9-25 14:29
我都唔明點解都係講同一堆野 可以有成5,6個post.....

減班表同 A 車恢復係唔同嘅嘢。疫情以嚟,一向都係每次有新嘅減班表就會開新 thread 。

JX9097 發表於 2022-9-25 14:40

A29咁寫法,即係冇加番班
夜晚繼續開60

GD1570 發表於 2022-9-25 15:29

AtrHenu 發表於 2022-9-25 14:27
真唔明屎水明知會有人坐A車回程返屋企隔離,就只係肯回復服務核心區個4條A線全日服務其他的就唔似對家噤可以 ...

想城巴恢復全面啲:
1. 有冇咁嘅客源支持
2. 有冇咁嘅車家加人手支持

坦白,依一刻上述兩個point我都唔覺有太多囉!

再望吓隔離公司,一樣有住宅區綫無全日服務啦!

再講,一陣45-60全日又界人話燒錢無用。

#開又死唔開又死

szeto993 發表於 2022-9-25 16:00

GD1570 發表於 2022-9-25 15:29
想城巴恢復全面啲:
1. 有冇咁嘅客源支持
2. 有冇咁嘅車家加人手支持

今早坐N26見返有多返少少拖喼客,只係0+3啱啱實施要啲時間畀巴士公司按步就班恢復服務

GD1570 發表於 2022-9-25 16:05

szeto993 發表於 2022-9-25 16:00
今早坐N26見返有多返少少拖喼客,只係0+3啱啱實施要啲時間畀巴士公司按步就班恢復服務 ...

無錯,驗車出牌都要時間。
況且以往經驗機場線啲靈活調動,唔會因為疫情而無咗吧!

ccicoltd 發表於 2022-9-25 18:24

貼通告可以附連結嗎?圖很小看不清楚根本不能討論。
https://mobile.bravobus.com.hk/pdf/E202200076p03.pdf
頁: [1]
查看完整版本: 城巴 機場、北大嶼山及口岸路線服務安排