Tomyuen 發表於 2022-9-27 12:51

36B何時改道?

有關注組朋友話響貿易廣場站見到有36B條排隊線,(往梨木樹方向)想問36B(往梨木樹方向)轉出欽州街後改行長沙灣道呢個改動會幾時會實施?

lsc04d11 發表於 2022-9-27 13:06

36A都貼左年幾......

qualcomm 發表於 2022-9-27 14:38

How's the bus stop now?

4eyesryo 發表於 2022-9-27 20:14

要等海達邨巴士總站入伙先實行

樂仔〞 發表於 2022-9-27 22:20

有人驚 36A 行碧海藍天會令到興華街西負荷過大塞死成條路 , 所以成組 plan hold 到 2046

FBI2 發表於 2022-9-27 22:25

有人驚 36A 行碧海藍天會令到興華街西負荷過大塞死成條路 , 所以成組 plan hold 到 2046 ...

之前話深旺道整路,而家就到興華街西,真係官字兩個口,乜都係佢講.

neoplan720p 發表於 2022-9-27 22:48

有人驚 36A 行碧海藍天會令到興華街西負荷過大塞死成條路 , 所以成組 plan hold 到 2046 ...

唔知仲以為36A係1A線皇級數既班次。

neoplan720p 發表於 2022-9-27 22:49

FBI2 發表於 2022-9-27 22:25
之前話深旺道整路,而家就到興華街西,真係官字兩個口,乜都係佢講.

唔緊要啦,你咪又係繼續支持中央。

JX9097 發表於 2022-9-27 23:08

36A最密都只係開15分鐘一班車
一個鐘多4架車就會令到條街負荷過大
乜依家架巴士好似成抽黨鐵咁長嘅咩?

fatpear 發表於 2022-9-27 23:20

neoplan720p 發表於 2022-9-27 22:48
唔知仲以為36A係1A線皇級數既班次。
最好笑係興華街西個站呢幾年單係全日/半全日線都已經多咗701A/270B/286C/936停,幾個月前再多條79X,一路又唔見話驚嗰堆線埋站會頂住條路,係得條36A要驚~
嗰個位搵d 最叻呃OT嘅object去清吓d違泊嘅話,多10條36A停都唔係問題,
個站附近長期泊滿私家車d巴士埋站永遠都要喺外線上落客
頁: [1] 2
查看完整版本: 36B何時改道?