AVBWU291 發表於 2022-9-28 16:54

930 又再鏟入老銅喇

30/9 全日、1/10 中午 12 點前(或道路解封),會展站方向直行軒尼詩道,取消內告 百德新街站,改跟 930X 去聖保祿醫院(中間跟 930X 停站),再上橋返會展。

對上一次雜種竄訪香港,930 喺 MOT 開出後唔停站直鏟灣仔,今次畀城巴 r 到幾個站返嚟。勁。

醬油:https://www.td.gov.hk/filemanage ... 0Ceremony_clean.pdf

FBI2 發表於 2022-9-28 17:34

TD死要面,否則直接擺MOT最好

hkcctim2012 發表於 2022-9-28 17:50

咁咪行政指令塞961入去囉🤡反正城巴一定要嘔個位俾961

HR1377 發表於 2022-9-28 17:55

hkcctim2012 發表於 2022-9-28 17:50
咁咪行政指令塞961入去囉🤡反正城巴一定要嘔個位俾961
961用行政指令塞威菲路道,一係喺銅鑼灣道近國安處後少少整961總站好過會展

HR1377 發表於 2022-9-28 17:57

就算930擺MOT,會展原930條坑只會俾950

而家930和950 share同一條坑

3asv@59x 發表於 2022-9-28 18:20

HR1377 發表於 2022-9-28 17:55
961用行政指令塞威菲路道,一係喺銅鑼灣道近國安處後少少整961總站好過會展
...

踢E11去威非路道
咁961天后咪有位囉

tina 發表於 2022-9-29 16:14

https://www.bravobus.com.hk/tc/uploadedPressRelease/19627_National%20Day_TC.pdf

toyl 發表於 2022-9-29 16:30

踢E11去威非路道
咁961天后咪有位囉

A11少車到要佢拼入E11條坑搞掂;P

EvilKo 發表於 2022-9-29 16:32

930終於唔洗竄訪銅鑼灣 (一日),十分感動

GD1570 發表於 2022-9-29 16:38

踢E11去威非路道
咁961天后咪有位囉

咁不如拉E11去北碼同A11同坑..
反正A11都唔係太多班次,同E11聯合班次囉...

頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 930 又再鏟入老銅喇