GK9509@39A 發表於 2022-10-18 21:46

專頁指N90 N72改動落實

https://www.facebook.com/446773418782613/posts/pfbid02Hr8qyad2BnAkt8DEH7hFNhmXxnBy5AQBgQF8EGp4rPJ7DM7yo9EiYAgRz5wtyyF7l/

LN9267 發表於 2022-10-18 22:42

其實與昨天38 42那個post一樣,還是重複路線計劃總結說過的話,未有一個確實日期。

要來的始終也會來,就看看巴士公司最後如何決定。

kmb71k 發表於 2022-10-19 00:10

港島中西區通宵線唔去中環點都講唔通
金鐘止步只會蝕得更甘死得仲快

UA2892 發表於 2022-10-19 18:47

jocosben 發表於 2022-10-19 18:52

試下畢打街調頭,N72就健威調頭
或者N90改交廣,N72改北碼/百福
咁樣同原走線爭唔遠,咁不如唔改

TuNg''=) 發表於 2022-10-19 22:38

根本就想自奄, 翌年爭取減落60,

不如叫N170,N171雙向分段+bbi N8X取締埋N72, N90

AtrHenu 發表於 2022-10-20 09:45

TuNg''=) 發表於 2022-10-19 22:38
根本就想自奄, 翌年爭取減落60,

不如叫N170,N171雙向分段+bbi N8X取締埋N72, N90

人地就係唔想左轉右轉寧願要直車先致唔要爛鬼轉車方案,但講到尾城巴N90要少去到歷山大廈再轉出怡和入金鐘先收貨.(總好過縮金鐘之後叫中環班友半夜三更自已行去):lol

PF2802 發表於 2022-10-20 09:54

試下畢打街調頭,N72就健威調頭
或者N90改交廣,N72改北碼/百福

至少要跟690出, 停返德忌利士街

不過呢間垃圾成日想一線走天涯, 唔斬剩一條N線過香隧都算係咁

TuNg''=) 發表於 2022-10-20 20:05

AtrHenu 發表於 2022-10-20 09:45
人地就係唔想左轉右轉寧願要直車先致唔要爛鬼轉車方案,但講到尾城巴N90要少去到歷山大廈再轉出怡和入金鐘 ...

屎水都唔介意你嫌煩

就課金遞手:lol
頁: [1]
查看完整版本: 專頁指N90 N72改動落實