AVBWU291 發表於 2022-11-2 09:49

九巴 31B 修訂時間表

WN4156 發表於 2022-11-2 11:26

又陰乾,32最疏都係27/28,31B夠膽玩30

dominic023 發表於 2022-11-2 11:46

叻在25-30呢種爛班次, 唔係純30
真係要開app睇班次

samuelho668 發表於 2022-11-2 12:02

石籬一開車就上青山公路, 非繁邊可能夠客

htpxcw 發表於 2022-11-2 12:03

星期一至五回程 1500-1800 12變15-20
星期六日去程 2110打後 15-20變25-30

上年cut完依家又cut,又想推客upgrade上32/35A

WN4156 發表於 2022-11-2 12:03

dominic023 發表於 2022-11-2 11:46
叻在25-30呢種爛班次, 唔係純30
真係要開app睇班次

估計除咗2340-0010開30,2110-2340都係開25

WN4156 發表於 2022-11-2 12:07

htpxcw 發表於 2022-11-2 12:03
星期一至五回程 1500-1800 12變15-20
星期六日去程 2110打後 15-20變25-30

平日同六回程應該冇減,另外星期日2215-2355 20減到25

tommy14D 發表於 2022-11-2 12:09

samuelho668 發表於 2022-11-2 12:02
石籬一開車就上青山公路, 非繁邊可能夠客

但繁時多人專等31B,其他唔上

htpxcw 發表於 2022-11-2 12:25

WN4156 發表於 2022-11-2 12:07
平日同六回程應該冇減,另外星期日2215-2355 20減到25

再check返官網回程
依家平日1445-2100開12-15
新時間表1500-1800開12,1800-2300開15-20
基本上都計到好盡

ky927 發表於 2022-11-2 13:15

其實齊齊整整,係30就30,都好過27/28 嘅,但唔係25-30囉 🤷🏼‍♂️
頁: [1] 2
查看完整版本: 九巴 31B 修訂時間表