AE367 發表於 2022-11-3 18:35

九巴91P 291P在科大Info Day加班

291P首次加班。:o

Happypig375 發表於 2022-11-3 19:02

講經咩,91P/291P都唔到紅萼樓,要人老遠行去轉車,落地底都唔轉268C/269C/62X/258D/259D/80/80X/83X/89/89B/89C/89D/89X/74X/277E/277X/38/40/40P/42C/6D/113/671啦

Happypig375 發表於 2022-11-3 19:15

月票客就一係格硬迫91/91M或者彩虹搭一個站啦

s20131417 發表於 2022-11-3 19:52

Happypig375 發表於 2022-11-3 19:02
講經咩,91P/291P都唔到紅萼樓,要人老遠行去轉車,落地底都唔轉268C/269C/62X/258D/259D/80/80X/8 ...

於「彩虹站」巴士站落車,經A出口進入彩虹站大堂,經C出入口步出隧道即成

Happypig375 發表於 2022-11-3 20:00

s20131417 發表於 2022-11-3 19:52
於「彩虹站」巴士站落車,經A出口進入彩虹站大堂,經C出入口步出隧道即成
...

咪好似康城咁囉,見地鐵先過巴士,最後個個揀鐵先

teddybus 發表於 2022-11-3 21:34

Happypig375 發表於 2022-11-3 20:00
咪好似康城咁囉,見地鐵先過巴士,最後個個揀鐵先

個個?如果有一個係行去搭巴士,咁點先?

Choi 發表於 2022-11-3 21:38

講經咩,91P/291P都唔到紅萼樓,要人老遠行去轉車,落地底都唔轉268C/269C/62X/258D/259D/80/80X/8 ...

91P停多個站幾難?

MCMoore 發表於 2022-11-3 23:33

本身91P坪石止步應該係因為有啲柯打要行觀塘道私走,快過轉出去老龍塞燈,但info day本身就係全世界搵車攝,好應該做埋紅萼樓去彩虹道迴旋處U-turn

JX9097 發表於 2022-11-3 23:43

MCMoore 發表於 2022-11-3 23:33
本身91P坪石止步應該係因為有啲柯打要行觀塘道私走,快過轉出去老龍塞燈,但info day本身就係全世界搵車攝 ...

坪石(彩虹站)清客後可以經翠石樓對出u-turn位調頭返入去做下一單
停埋紅萼樓再圍住彩虹邨自轉/斧山道調頭起碼用多5分鐘

Happypig375 發表於 2022-11-3 23:57

teddybus 發表於 2022-11-3 21:34
個個?如果有一個係行去搭巴士,咁點先?

改變唔到巴士公司跌客事實
頁: [1] 2
查看完整版本: 九巴91P 291P在科大Info Day加班