jacky03 發表於 2022-12-6 19:26

巴士試將南隧道路

來源:https://www.facebook.com/photo?fbid=683891323303587&set=a.579898673702853

GK3258 發表於 2022-12-6 19:31

神奇在一條星期日通車嘅路可以今日都仲咁嘅狀態

西記West 發表於 2022-12-6 19:38

操緊車 唔係試車

neoplan720p 發表於 2022-12-6 20:21

今時今日既香港……what do you expect?

天空之神 發表於 2022-12-6 20:22

有咩問題?香港既工程係迫出黎架啦

JX9097 發表於 2022-12-6 20:28

黨鐵出軌甩門脫卡都繼續run
有咩問題;P

hoaaa 發表於 2022-12-6 20:38

看清楚,個路牌左系去西九,右去將軍澳。 估計在東隨附近。 去西九條路系未起好,正常不過。

cwsj2003 發表於 2022-12-6 20:48

neoplan720p 發表於 2022-12-6 20:21
今時今日既香港……what do you expect?
折墮到但求啲路安安全全都變到窮奢極侈,莫講話要準時完成工程

HR1377 發表於 2022-12-6 22:20

今日將藍隧道有事故演習,九巴應該派左YC 790參與

https://www.hk01.com/%E7%AA%81%E7%99%BC/844251/%E8%B7%A8%E9%83%A8%E9%96%80%E5%B0%87%E8%97%8D%E9%9A%A7%E9%81%93%E5%A4%A7%E5%9E%8B%E4%BA%8B%E6%95%85%E6%BC%94%E7%BF%92-120%E4%BA%BA%E5%8F%83%E8%88%87

214P_world 發表於 2022-12-9 23:28

是將藍隧道,不是將南
頁: [1]
查看完整版本: 巴士試將南隧道路