hkhuman 發表於 2023-6-1 19:25

多條紅色小巴路線加價

繼不同巴士路線加價後,也有多條紅色小巴路線加價
1. 柴觀
a) 柴灣<-->觀塘 ($14--> $15)
b) 柴灣<-->九龍灣 ($16-->$17)

2. 灣荃(夜更)
a) 灣仔<-->荃灣 ($19-->$20)
b) 大連排-->灣仔($19-->$20)

3. 觀荃
a) 觀塘/九龍灣<-->荃灣 ($15--> $15.5)
b) 觀塘/九龍灣<-->荃灣 (通宵: $17-->$17.5)

dydx 發表於 2023-6-12 10:02

乜灣荃仲有車嘅咩?

GK9509@39A 發表於 2023-6-12 12:56

dydx 發表於 2023-6-12 10:02
乜灣荃仲有車嘅咩?

荃灣某page話有車

https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02ysRMrnC7u8ozZrjZQ41aqbRWTnsgUM52W7sz5pddZeU9dgtsQUa2C9VDqQ1aZHD7l&id=100066733656689&mibextid=Nif5oz

tommy14D 發表於 2023-6-12 19:51

旺角出東九一帶已經集體收$12,觀塘同magebox 就$11,官青$11,官美$12

EpicHan0119 發表於 2023-6-18 16:42

官柴分段 $6 已經只做兩蚊客, 早幾年 $4 仲吸咗唔少街客, 尤其南安里, 宜家都放棄狀態, 抽頭就走

Ohm 發表於 2023-6-18 17:08

tommy14D 發表於 2023-6-12 19:51
旺角出東九一帶已經集體收$12,觀塘同magebox 就$11,官青$11,官美$12

呢兩個星期巴士同地鐵加價,紅小應該都會乘機一齊加

tommy14D 發表於 2023-6-19 12:54

Ohm 發表於 2023-6-18 17:08
呢兩個星期巴士同地鐵加價,紅小應該都會乘機一齊加

加咗半年
$13出年掛,但秀旺次次都加先🤭
頁: [1]
查看完整版本: 多條紅色小巴路線加價