FBI2 發表於 2023-12-28 15:47

九巴78S到底開幾點?

通告寫0900,0930,1000
豬紙寫0820,0920,1020

我信邊個好?

Peter03145212 發表於 2023-12-28 15:54

App又係寫0820、0920、1020😂

kiwai 發表於 2023-12-28 22:32

回程班次一樣有問題
通告寫1640,1730,1810
app寫1615,1645,1810

James116 發表於 2023-12-29 00:08

兩個都唔信,信2745 4466 /
39747888(如果有月票嘅話)

shakugan2005 發表於 2023-12-29 00:17

James116 發表於 2023-12-29 00:08
兩個都唔信,信2745 4466 /
39747888(如果有月票嘅話)
班次或會因路面情況而調整,總之來回開足3班車就冇脫班,冇脫班即係冇問題

下午4點幾開架260c, 0755開架961p,0810開260b都試過啦,唔洗咁執着
緣分到了,巴士就會到,巴士班次只可供參考之用

James116 發表於 2023-12-29 00:27

shakugan2005 發表於 2023-12-29 00:17
班次或會因路面情況而調整,總之來回開足3班車就冇脫班,冇脫班即係冇問題

下午4點幾開架260c, 0755開架 ...總之來回開足3班車就冇脫班
你咁講1018,1019,1020開三班78S,係咪都唔算脫班先
冇脫班即係冇問題
冇脫班唔係代表冇問題
或者可以改一改用 「 班次失準 」 去形容

shakugan2005 發表於 2023-12-29 00:44

James116 發表於 2023-12-29 00:27
你咁講1018,1019,1020開三班78S,係咪都唔算脫班先

冇脫班唔係代表冇問題

你0800,0801,0802開3班就會比人嘈,或者到1020要補架車

1018,1019,1020開3班可能真係冇問題嫁喎,如果唔係巴士公司到左臨收車時段洗咩係度做班次

LRT1027 發表於 2023-12-29 07:24

kiwai 發表於 2023-12-28 22:32
回程班次一樣有問題
通告寫1640,1730,1810
app寫1615,1645,1810

app資料已更新與通告一樣
頁: [1]
查看完整版本: 九巴78S到底開幾點?