GK9509@39A 發表於 2024-3-18 13:01

馬亞木享年96歲

https://ps.hket.com/article/3726125/%E5%B0%8F%E5%B7%B4%E5%A4%A7%E7%8E%8B%E9%A6%AC%E4%BA%9E%E6%9C%A8%E9%9B%A2%E4%B8%96%20%E4%BA%AB%E5%B9%B496%E6%AD%B2%20%20%E6%9B%BE%E6%93%81600%E8%BC%9B%E5%B0%8F%E5%B7%B4%E8%BB%8A%E9%9A%8A?mtc=80023

VK4642 發表於 2024-3-18 13:07

RIP

Quanta 發表於 2024-3-18 15:29

RAP
咁係咪可以開慈沙線了?

Fuk19805 發表於 2024-3-18 15:38

Quanta 發表於 2024-3-18 15:29
RAP
咁係咪可以開慈沙線了?

傻豬嚟嘅

馬亞木死咗唔等於成個集團死咗㗎嘛,呢啲家族生意晨早已經做好交接盛傳啦;唔通李嘉誠死咗香港就會冇咗李氏力場咩:lol

魔雪巴士頻道 發表於 2024-3-18 15:52

臨死睇住自己啲資產一路跌?

Ohm 發表於 2024-3-18 16:02

Fuk19805 發表於 2024-3-18 15:38
傻豬嚟嘅

馬亞木死咗唔等於成個集團死咗㗎嘛,呢啲家族生意晨早已經做好交接盛傳啦;唔通李嘉誠死咗香港 ...

咁講啫 :lol
我會期待城巴56/56A擴張服務多啲,仲有807系被十四鄉新線取代 :lol

kay 發表於 2024-3-18 18:39

進智黃文傑早佢少少走又唔見間公司唔同晒

一係交棒一係唔做都唔係好多選擇
最緊要係營商環境

AtrHenu 發表於 2024-3-18 21:25

Ohm 發表於 2024-3-18 16:02
咁講啫
我會期待城巴56/56A擴張服務多啲,仲有807系被十四鄉新線取代
...
講真馬鞍山條807已經同屯門通宵個條49S一樣都係玩到接近有線無車個隻,分分鐘下年RPP將99R全日入耀沙路和N930,N960全晚入銅鑼灣,荃灣市搶N368轉N260客兩線已經可以交到個牌出嚟.:lol

KG1428 發表於 2024-3-18 22:22

講真,小巴之父一走
令到小巴行業開始走下坡

Ohm 發表於 2024-3-18 23:01

AtrHenu 發表於 2024-3-18 21:25
講真馬鞍山條807已經同屯門通宵個條49S一樣都係玩到接近有線無車個隻,分分鐘下年RPP將99R全日入耀沙路和N9 ...

49S真係無恥到一個點,明明係同44同一組,但44搵咁多錢嘅同時,49S就開下車都唔肯
頁: [1] 2
查看完整版本: 馬亞木享年96歲