ocean_lo 發表於 2005-7-14 22:45

denniskeung在 2005-7-14 03:20 PM 發表:

之前報左 Poly Asso in Business, 今日就去interview....
我之前o個個人都 in 左好耐,
跟住就到我喇..

佢一開始叫我用英文介紹自己, 跟住問我點解揀呢科....
問完後,就用中文問點解揀呢間學院,有冇揀其他.. ...

我都係報左依個呀...12號去左in...
佢都係in左我10分鐘到咋...
原來佢地甘快手既原因係趕住去食lunch囉...#:`(
所以依家對poly有小小心淡...#:(

想問下poly d lecturer好唔好架...算唔算關心學生呢??

053h4 發表於 2005-7-14 22:52

053h4 發表於 2005-7-14 22:53

denniskeung 發表於 2005-7-15 01:11

ocean_lo在 2005-7-14 10:45 PM 發表:

我都係報左依個呀...12號去左in...
佢都係in左我10分鐘到咋...
原來佢地甘快手既原因係趕住去食lunch囉...#:`(
所以依家對poly有小小心淡...#:(

想問下poly d lecturer好唔好架...算唔算關心學生呢??

我 in 左5分鐘都無.....
佢就叫我走得 @@''

kcphilip 發表於 2005-7-15 01:14

denniskeung在 2005-7-15 01:11 AM 發表:

我 in 左5分鐘都無.....
佢就叫我走得 @@''

佢問左你d咩?
我報左AScIT,13/7搵我interview..不過無去到
因為小弟已決定入CityU 個AScCS(DME)...今日仲註冊埋
不過小弟以舊年in pre-ad既經驗..都係一開始就self-introduce..
然後就問點解揀呢科.....最後就一定係問你有咩問題問返佢..

denniskeung 發表於 2005-7-15 11:59

kcphilip在 2005-7-15 01:14 AM 發表:

佢問左你d咩?
我報左AScIT,13/7搵我interview..不過無去到
因為小弟已決定入CityU 個AScCS(DME)...今日仲註冊埋
不過小弟以舊年in pre-ad既經驗..都係一開始就self-introduce..
然後就問點解揀呢科..... ...

佢一開始叫我用英文介紹自己, 跟住問我點解揀呢科....
點解揀第一同第二志願o既 subject 會咁唔同.... (1st: AB, 2nd: Design)
問完後, 就用中文問點解揀呢間學院, 仲有冇揀其他...

問完之後,就問番我有冇問題想問...
跟住就走得喇, 用左 5 分鐘都無 /.\
頁: 1 2 3 [4]
查看完整版本: AL 放榜了, 成績很差.. 我的前路問題....