chriskc011 發表於 2008-9-20 00:24

AMS換車潮又開始?

今日架車要入車房攝迫力,見到返左架新Rosa,用趟門,白色車身......
另外見到4系部舊ED77唔見左,個車牌套左落部新Rosa度,呢部車頂冇隔熱板的...
看來新車陸續有來了~~

3asv6 發表於 2008-9-20 01:08

其實點解前幾排AMS無新車反?

JN6854 發表於 2008-9-20 01:27

整鬼囉... 69系隨時「鬼殺咁嘈」...
又整架自動波趟門Rosa番0黎...

8640 終於埋單
咁就睇0下會唔會係預期0個件走0勒 (暫時唔公佈住)
另外掟左LK1102俾4*頂8640個位
PS 會唔會爆小冷門架手波Rosa掟俾8號仔呢...

yunghin2004 發表於 2008-9-20 14:45

回復 3# 的帖子

8640係...
而家記唔起邊架

JN6854 發表於 2008-9-20 15:09

8640咪就係ED77囉...

最新情報
8640收工之後 新ED77未有放出街
反而放左架NN3070出0黎 暫估掟走左MW9026
睇怕0黎緊批新Rosa都係自動波+趟門...

另一方面 GF4179@56隨時收埋

EvilKo 發表於 2008-9-20 21:07

原帖由 JN6854 於 2008-9-20 15:09 發表 http://hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif
8640咪就係ED77囉...

最新情報
反而放左架NN3070出0黎 暫估掟走左MW9026
睇怕0黎緊批新Rosa都係自動波+趟門...

另一方面 GF4179@56隨時收埋 ...

9026 唔係失蹤左好耐架咩?

3asv6 發表於 2008-9-20 21:37

原帖由 JN6854 於 2008-9-20 15:09 發表
最新情報

頭先坐0係513@5X七點九見到部新ED77出左黎行8號.另58系,59系
係米新加左GM3567落去?部車好似未見過0甘.講真呢兩組線0個幾部
GF/GG牌同GJ5428真係好想佢快0的走.反而除GM4093偈太嘈外批
GM牌其他比起GF/GG牌同GJ5428仲算係正...

JN6854 發表於 2008-9-20 22:10

原帖由 EvilKo 於 2008-9-20 21:07 發表 http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif
9026 唔係失蹤左好耐架咩?
我成日都攪錯8025同9026(因為9026有「師傅」話番左代理度)...
即係MU8025掟上沙田
(今日0係香港仔天橋度等齊15架車)

新ED77俾8號仔? 唔怪得chris兄話無車頂散熱蓋啦...

58系方面 今日我都見GM3567@59
0岩0岩問埋沙田區朋友 基本確認由佢替GF9277

chriskc011 發表於 2008-9-21 00:44

原帖由 JN6854 於 2008-9-20 22:10 發表 http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif

我成日都攪錯8025同9026(因為9026有「師傅」話番左代理度)...
即係MU8025掟上沙田
(今日0係香港仔天橋度等齊15架車)

新ED77俾8號仔? 唔怪得chris兄話無車頂散熱蓋啦...

58系方面 今日我都見GM3567@59
0岩0岩問埋 ...
係替GF8052至真,GF9277好似行到下星期二至換~~

JN6854 發表於 2008-9-21 01:02

原帖由 chriskc011 於 2008-9-21 00:44 發表 http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/images/common/back.gif
係替GF8052至真,GF9277好似行到下星期二至換~~
9277仲未捨得走呀
唔好拉番9267落0黎就「阿彌陀佛」...
(都唔知0係481系生活過成點 上次聽聲有點差過0係35M時期)

另問一問
而家除左9277,4179,GG9452
仲有邊幾架GK牌之前0既車
(因為我唔係好肯定GG6577走左未
另外沙田老友話403無晒三代 得架四代4413 唔知係咪掟佢走)

下個換車目標─所有新登記車牌為HW6/7字頭之前0既三代
換車限期─2010年3月31日前

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: AMS換車潮又開始?