superbus 發表於 2005-7-26 00:24

TL在 2005-7-25 11:18 PM 發表:

TVB《皇馬對北京現代》VS ATV《徐小鳳》58% VS 42%

唔係嘛
小鳳姐竟然可以同皇馬差唔多打成平手#:o
小鳳姐果然魅力沒法擋#:-*

Ketsu 發表於 2005-7-26 00:41

superbus在 2005-7-26 12:24 AM 發表:

唔係嘛
小鳳姐竟然可以同皇馬差唔多打成平手#:o
小鳳姐果然魅力沒法擋#:-*

其實你估真係有好多觀眾係球迷咩
淨係我阿媽果輩
都寧願睇阿小鳳姐啦
(雖則最終我地都係睇波)
分分鐘你問佢邊個係碧咸都仲知係邊個既
但係問佢邊個係施丹?
我阿媽咪居然指住傑斯囉#:o
(佢係睇新聞果陣
報導緊曼聯開記者會時講既)

bigfish_hk2 發表於 2005-7-26 00:54

TL在 2005-7-25 11:18 PM 發表:

TVB《皇馬對北京現代》VS ATV《徐小鳳》58% VS 42%

請問呢o的數據係點樣得番黎架?
係唔係好似停車場超市咁樣還看實證呢?

幾年前無線播皇馬係創左歷史上最高收視點
所以今次先死心不息出高價搶呢個賽事番黎播
希望再創另一個歷史上更高o既收視點!

TL 發表於 2005-7-26 01:21

64K 發表於 2005-7-26 09:00

TL在 2005-7-26 01:21 AM 發表:

聽港台《娛樂滿天星》報收視點數, 然後由本人親自用計算機計出來的.
TVB《皇馬對北京現代》 平均 18 點收視
ATV《徐小鳳》 平均 13 點收視
TVB 收視率就係 18/(18+13)*100% = 58.06%
ATV 收視率就係 13/( ...

徐小鳳曾經去到最高16點,
另外曼聯波以7.4點贏o左多拉A夢既4點,
4年內再次有亞視收視超越無線。

http://appledaily.atnext.com/template/apple/art_main.cfm?sec_id=462&iss_id=20050726&art_id=5080740#

[ Last edited by 64K on 2005-7-26 at 09:05 ]
頁: 1 2 3 [4]
查看完整版本: 香港先生選舉最新情況及賽果