BKEN 發表於 2005-9-29 23:44

澳門巴士的退役車(舊相)

拍攝於北安廠外

89B 發表於 2005-9-30 06:05

批新福利Rosa最後運到錦田"行刑"....我地推田區變相多了"洋垃圾";)

simon12 發表於 2005-9-30 11:29

89B在 2005-9-30 06:05 AM 發表:

批新福利Rosa最後運到錦田"行刑"....我地推田區變相多了"洋垃圾";)

請問有沒有這批車在香港錦田廢車場的相,有可否貼上來?

BKEN 發表於 2005-9-30 23:15

只係有由澳門運送往港時的相.(內港碼頭).

bose_hung 發表於 2005-9-30 23:52

唔知樓主自稱之「舊相」有幾舊喇,
澳巴兩部舊車,
10/9/2005 仍然健在:
(由廠外以近 10x 光學 zoom 拍攝)

http://www.gfoto.com/Files/6B992348769548539F147D3ABD730C95/orig_8080D753023C4420B312BA007969E146.JPG

P.S.:
此圖乃用新 server ,
如有問題,
請指出,
小弟會盡快處理。

BKEN 發表於 2005-10-1 00:28

bose_hung在 2005-9-30 11:52 PM 發表:

唔知樓主自稱之「舊相」有幾舊喇,
澳巴兩部舊車,
10/9/2005 仍然健在:
(由廠外以近 10x 光學 zoom 拍攝)

http://www.gfoto.com/Files/6B992348769548539F147D3ABD730C95/orig_8080D753023C4420B3 ...

今日去北安都見到喱過畫面,超"正".知唔知點解架MA6109貼住"待開發".Thanks.

同場送張"S"被肢解的相比你.

AD264 發表於 2005-10-1 10:56

咁而家新福利最舊果架 Rosa 係去到邊一架 ?

ATR50 發表於 2005-10-1 22:56

咁而家新福利批S車
除左S01同埋S02之外
仲有邊幾部S車退左?
THX~

ad63 發表於 2005-10-2 11:05

在錦田一影..

BKEN 發表於 2005-10-2 14:20

ATR50在 2005-10-1 10:56 PM 發表:

咁而家新福利批S車
除左S01同埋S02之外
仲有邊幾部S車退左?
THX~

現在除S03用作訓練車外,其他(S04-S10)都泊在北安廠外.
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 澳門巴士的退役車(舊相)