OtisLeung 發表於 2005-10-21 22:43

內地地鐵車廂閉路電視系統

試驗中.............

U-157星之Kelvin 發表於 2005-10-21 23:48

又是那句:C6板才對

不過這個閉路電視都放得好明顯
(香港九鐵裝得幾隱閉;但你亦知是閉路電視):P

ahbong 發表於 2005-10-22 00:07

U-157星之Kelvin在 2005-10-21 11:48 PM 發表:

西鐵及馬鐵的閉露電視像 webcam
看上去反而不及圖中所見的「專業」

ATE24 發表於 2005-10-22 00:15

不過宜家咁樣拉線法反而有o的臨時拉出o黎o既感覺……

我都係喜歡「一體化」多o的……;)

OtisLeung 發表於 2005-10-22 00:21

ATE24在 22-10-2005 12:15 AM 發表:

不過好多內地同胞連呢類"黑碗仔"係閉路電視鏡頭都唔知.............

Raymond 發表於 2005-10-22 00:21

U-157星之Kelvin在 2005-10-21 11:48 PM 發表:

SP1900/1950都有貼張label話俾人知呢度有閉路電視監視住
但係地鐵DRL車直情連貼紙都無~

sg 發表於 2005-10-22 00:39

OtisLeung在 2005-10-22 00:21 發表:

不過好多內地同胞連呢類"黑碗仔"係閉路電視鏡頭都唔知.............

佢都係試驗緊0者, 遲d 又可能改design 改到神不知, 鬼不覺...
我估試驗成功後, 可能之後會裝係3及4 號線列車上,
可能成為全國(內地)首條有閉路電視鏡頭的地鐵 !
好似當年2號線就成為了全國(內地)首條有屏蔽門的地鐵咁.....

nwfb1601 發表於 2005-10-22 11:50

ATE24在 2005-10-22 12:15 AM 發表:

仲有而家呢個殼好有「地盤」feel。 http://img.photobucket.com/albums/v337/1601/tongue.gif

反而用番 lift 0個款(即係灰白色殼0個 D)會靚好多。 http://img.photobucket.com/albums/v337/1601/rolleyes.gif

~☆凍檸樂☆~ 發表於 2005-10-22 14:40

Raymond在 2005-10-22 12:21 AM 發表:

SP1900/1950都有貼張label話俾人知呢度有閉路電視監視住
但係地鐵DRL車直情連貼紙都無~

下......?嘜DRL既車有咩>???
在哪個位置?

ben2004 發表於 2005-10-26 19:37

跟相, 攝於 上月中 #;D

睇離只有 1A13/1A14 呢抽車試驗 ?
頁: [1] 2
查看完整版本: 內地地鐵車廂閉路電視系統