MA8429 發表於 2005-10-30 22:29

請問澳門H01-H04最後載客係幾多幾前?

如題
架車真係好舊:P

BKEN 發表於 2005-10-30 23:06

H01=M8424(現訓練巴士)
H02=M8471(現訓練巴士)
H03=MA6108(現已退役)
H04=MA6109(現已退役)

H01及H02已退出載客行列很久.
H04本人試過上年坐過,行10號線.(有錯請更正).thanks.

[ Last edited by BKEN on 2005-10-30 at 23:55 ]

MA8429 發表於 2005-10-30 23:31

BKEN在 2005-10-30 11:06 PM 發表:

H01=MA6108 (現已退役)
H02=MA6109(現已退役)
H03=M8424(現訓練巴士)
H04=M8471(現訓練巴士)

H01及H02已退出載客行列很久.
H04本人試過上年坐過,行10號線.(有錯請更正).thanks.

H01=M8471
H02=M8424

很可怕.真係想像唔到百福仲會行出街bor
係咪帶埋塊學神牌行10號#:P

BKEN 發表於 2005-10-30 23:53

MA8429在 2005-10-30 11:31 PM 發表:

H01=M8471
H02=M8424
多謝更正

很可怕.真係想像唔到百福仲會行出街bor
上述兩車曾經過改頭換面,已脫離百福的外表.

係咪帶埋塊學神牌行10號#:P
學神牌只用兩粒螺絲上住,很易便除下.

MA8429 發表於 2005-10-30 23:55

通常要幾時先會出車ga?

BKEN 發表於 2005-10-31 00:00

MA8429在 2005-10-30 11:55 PM 發表:

通常要幾時先會出車ga?

H01及H02訓練巴士,它們多數會在(乙水)仔馬會前地出現.

MA8429 發表於 2005-10-31 16:54

BKEN在 2005-10-31 12:00 AM 發表:

H01及H02訓練巴士,它們多數會在(乙水)仔馬會前地出現.

通常要咩野節日先有機會出黎載客

BKEN 發表於 2005-10-31 21:39

MA8429在 2005-10-31 04:54 PM 發表:

因澳巴已有足夠的大巴,五洲龍大巴下月(可能)出街,我想機會=零,而且它年事已高.

BKEN 發表於 2005-10-31 21:43

MA8429在 2005-10-31 04:54 PM 發表:

因澳巴已有足夠的大巴,五洲龍大巴下月(可能)出街,我想機會=零,而且它年事已高.
頁: [1]
查看完整版本: 請問澳門H01-H04最後載客係幾多幾前?