EH6783 發表於 2005-12-5 21:46

10年前後葵涌村長街的一角

#;oD
大窩口道2005
http://www.tintinphoto.com/tintinphoto/imgFiles/personal/718927M9HJU.jpg

大窩口道1995

break 發表於 2005-12-7 17:42

kenchan_0710 發表於 2005-12-8 10:53

break在 2005-12-7 05:42 PM 發表:

搞到自傷茅盾
弄至侵版百出
令人啼笑姻緣

http://hkclweb.hkpl.gov.hk/hkclr2/object?s ...

呢d係咩中文﹖真係唔明喎﹗

不過樓主又真係卑鄙咗少少...除非又係政府攞咗市民d相囉...

[ Last edited by kenchan_0710 on 2005-12-8 at 10:55 ]

HKMTR_A140 發表於 2005-12-8 17:44

燈柱位隱約見到原有水印,但當然唔排除係我睇錯

不過位置幾乎一樣難免令人起疑,即使企係同一位置影相信完全一樣的機會唔大

Crotone 發表於 2005-12-8 21:08

break在 2005-12-7 17:42 發表:
睇返佢D相,
都唔知佢邊句係真!?
一時又話自己係1995年影了張相,
但係D相入面又到明係香港公共圖書館內MMIS一張葵涌村既相片,
自行單擊看吧!!!唉!!
http://hkclweb.hkpl.gov.hk/hkclr ... amp;mime=image/jpeg
似乎他在說謊時又忘記自己侵犯版權了!
搞到自傷茅盾, 唉 !

人地有咩證明批准俾你用人地張相先 ?
請你拿出證據來吧~是耶~
還把政府的水印塗去? 如是真是要不得耶~
連相片也不願影,弄至侵版百出, 令人啼笑姻緣!
朋友
唔好咁屈人先
唔會係粉哥當年影左呢D相後,將果D相送俾香港公共圖書館作為歷史記錄呀.
如果係,妳應該多謝粉哥先至正確

[ Last edited by Crotone on 2005-12-8 at 21:09 ]

S3BL103 發表於 2005-12-9 00:26

superbus 發表於 2005-12-9 00:38

S3BL103在 2005-12-9 12:26 AM 發表:

ot 一講: 唔知道點解,硬係覺得有少少怪怪的,
硬係覺得呢篇文章之中某位版友成日針著樓主,
但我又發現他們平時的口吻看似如出一轍,
我個人睇法會咁諗,唔通佢地有著不簡單的關係乎!?#???定係唔通我想錯左?...

有人話樓主用其他人0既 email 開個女人 account 喎
詳情睇吓呢度啦

S3BL103 發表於 2005-12-9 00:43

EH6783 發表於 2005-12-9 22:30

S3BL103在 2005-12-9 12:26 AM 發表:

ot 一講: 唔知道點解,硬係覺得有少少怪怪的,
硬係覺得呢篇文章之中某位版友成日針著樓主,
但我又發現他們平時的口吻看似如出一轍,
我個人睇法會咁諗,唔通佢地有著不簡單的關係乎!?#???定係唔通我想錯左?...

邊有人會開個戶口黎串番自己架,#::)
即係執舊石頭"dum"自己隻腳#:)

不過又真係好奇,
自從我係隔離台拆穿人地既西洋鏡之後,
本板之"怪事"就不斷發生#;oD,
冇辦法啦我在"明",硬食

EH6783 發表於 2005-12-9 22:36

S3BL103在 2005-12-9 12:43 AM 發表:

不過我睇番您提供的link, 仲覺得該文章中有三位版友的口吻都係十分相似...   另外該文中某位版友又會咁清楚,咁實牙實齒話樓主有另開戶口的, 何來咁清楚呢? 真係奇怪....... 看來最清楚的都係他們先知...

蜀國都會聯吳抗曹啦,
只不過吳國又暗攻蜀國,
蜀國有咩死人塌樓,明明係吳國做都當晒係曹國所為啦#;oD
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 10年前後葵涌村長街的一角