89B 發表於 2005-12-19 04:14

沈睡中的Thai Sky 三星機

本來我張PCCW贈卷機票是坐Thai Sky,但11月尾無機飛HK,結果轉我地俾UL.....無機會坐你地....

Photo 1: HS-AXE
Photo 2: HS-AXA

[ Last edited by 89B on 2005-12-19 at 04:17 ]

eg8739 發表於 2005-12-19 23:01

其實........9I 係咪死左? 因為好似唔覺佢黎香港

U-157星之Kelvin 發表於 2005-12-19 23:18

eg8739在 2005-12-19 23:01 發表:

其實........9I 係咪死左? 因為好似唔覺佢黎香港

仲未死,好似聖誕及農曆新年都有包機黎香港

AVD1 發表於 2005-12-20 20:36

Stupid Question
UL 姐係邊間公司???

陸仔 發表於 2005-12-20 21:24

AVD1在 2005-12-20 08:36 PM 發表:

Stupid Question
UL 姐係邊間公司???

Sri lanka Airline, 斯里蘭卡

nwfb1110 發表於 2005-12-21 20:55

U-157星之Kelvin在 2005-12-19 11:18 PM 發表:

最近9I引入一架前KL既742,
唔知9I會否用742飛香港?

eg8739 發表於 2005-12-22 19:32

U-157星之Kelvin在 2005-12-19 11:18 PM 發表:

嘩..9I 之前既"良好"紀錄..仲有無團/客肯搭呀

U-157星之Kelvin 發表於 2005-12-22 21:24

eg8739在 2005-12-22 19:32 發表:
嘩..9I 之前既"良好"紀錄..仲有無團/客肯搭呀

當然有團會搭,就係關鍵+和聯的團會搭9I
所以奉勸各位農曆新年去泰國為免「不歡」就唔好同佢o地報團

nwfb1110 發表於 2005-12-26 20:48

我睇過機管局資料,
今次泰國天鷹航空既航班會使用以下航班編號:

9I 3578/3579   曼谷<-->香港
9I 328/329       曼谷<-->香港<-->台北
9I 3824/3825   曼谷<-->香港
頁: [1]
查看完整版本: 沈睡中的Thai Sky 三星機