Irizar 發表於 2006-3-7 22:02

特別加班往深圳

青年Neoplan
http://www.imagestation.com/picture/sraid202/pdafbe2225035583dc51f1a5d5dfe40f7/efece695.jpg

珠海拱北往深圳橋社
3月5日 20:35開, 23:20到

每位CNY85

CWC 發表於 2006-3-7 23:18

正喎
佢行深圳線

ML55 發表於 2006-3-8 00:14

幾時開始加到85架...聖誕時都仲係80..

Irizar 發表於 2006-3-8 07:32

原帖由 ML55 於 2006-3-8 00:14 發表
幾時開始加到85架...聖誕時都仲係80..

唔知呀, 我上次年初三CNY100 呀, 既然佢加到85, 我會搭中旅同岐關車啦

我20:00買飛,都要買20:35開既車,重要嚮內場上車,上一班係開20:30(新國線)

Irizar

ac 發表於 2006-3-8 11:38

小弟在很 久之前,都曾經見過有拱運的車行深圳 - 珠海線,不過都是很久的事,我還意為拱運退出了深珠線,原來它仍有的。因為在近年來,小弟都是知有新國線、中旅、中南巴士,間中有龍巴行,原來還有拱運。

請問它是不是都是由珠海的拱北客運站開出?

cywong 發表於 2006-3-8 17:57

呢班20:35係平時無架..可能臨時抽出黎行所以內場上..
拱北客運站開出應該得新國線,中旅,拱運
拱運係拱北客運站開既..上次上珠海都見到..

Irizar 發表於 2006-3-8 20:43

原帖由 cywong 於 2006-3-8 17:57 發表
呢班20:35係平時無架..可能臨時抽出黎行所以內場上..
拱北客運站開出應該得新國線,中旅,拱運
拱運係拱北客運站開既..上次上珠海都見到..

係臨時加班架, 平時都有巴姐, 呢班冇架, 重有要響珠海加油,
司傅響深圳唔識路,響福田落客後差D轉右行濱海大道去蛇口
去完深圳部車重要返珠海, 起碼要一點半先返到啦

Irizar

ML55 發表於 2006-3-9 00:12

我都坐過一次拱運的neoplan加班車,仲諗住正喇..有neoplan喎..點知全程用左3個鐘頭15分鐘..仲要o係同樂下車過檢查站..

yoyotown 發表於 2006-3-9 23:41

原帖由 Irizar 於 2006-3-7 22:02 發表
青年Neoplan
http://www.imagestation.com/picture/sraid202/pdafbe2225035583dc51f1a5d5dfe40f7/efece695.jpg

珠海拱北往深圳橋社
3月5日 20:35開, 23:20到

每位CNY85

最近在深圳橋社車站見到 Neoplan 青年雙層三軸客車
頁: [1]
查看完整版本: 特別加班往深圳