DN1471 發表於 2006-4-3 19:36

關於港深線車次既問題

本人有幾個問題係關於港深線既車次

1.T793-T795 , 00796 , T797/T798 , T879/T880係星期幾至星期幾提供服務
2.以前既T791/T792係咩站開 , 幾多點開 , 停邊度+時間 , 幾多點到深圳 ,
系有咩車次套跑
3.港深線而家或者以前有無以下車次:
T755-T760 , T765-T770 , T789/T790 , T799/T800 , T809/T810 , T829/T830 ,
T869/T870 , T895-T950 , T969/T970 , T989/T990
如果而家或者以前有以上車次 , 係咩站開 , 幾多點開 , 停邊度+時間 ,
幾多點到深圳 , 系有咩車次套跑

麻煩大家
解答幫忙

先謝

GD1570 發表於 2006-4-4 07:30

原帖由 DN1471 於 3/4/2006 19:36 發表
本人有幾個問題係關於港深線既車次

1.T793-T795 , 00796 , T797/T798 , T879/T880係星期幾至星期幾提供服務

其實以上班次會於有需要時才會開行...
即香港叫的「特車」

M 發表於 2006-4-5 13:59

提一提樓主,上面既車次唔係屬於港深線,而係
廣深線。

蘭州拉麵 發表於 2006-4-12 16:12

js6058 發表於 2006-4-12 23:17

原帖由 蘭州拉麵 於 2006-4-12 16:12 發表

1.除左00796,T,879/T880係備用車次,其他都唔係
   而t794,797,798并唔存在的
    t793只在周日服務,t795則每日服務
3.你講的車次部分未曾出現過的,而部分是現存的,打開時刻表就會見到
1. T794乜唔係T793既回程咩 , 點解會無在呀 ,
T797 , T798果時唔係有人話有既咩 , 幾時取消左呀
3. 樓主所講既車次係時刻表好似無bor

搭單一問:而家仲有邊個站有廣深線時刻表囉
thx

蘭州拉麵 發表於 2006-4-13 01:58

LV5 發表於 2006-4-13 19:36

原帖由 蘭州拉麵 於 2006-4-13 01:58 發表

以前係有t794,我搭過幾次,上年10月搭過一次,好似係t16換25t時取消的
t797,798沒有因為L139/40而出現過

另在05年5月11日實行的時刻表,係有t895(樟木頭~深圳),t896(深圳~廣州東)的

廣深線時刻表以前東站有 ...

有一次路過深圳火車站見到有得派時刻表

js6058 發表於 2006-4-13 20:11

原帖由 LV5 於 2006-4-13 19:36 發表

有一次路過深圳火車站見到有得派時刻表
我上兩個禮拜先去完深圳火車站 , 都無得派 , 問都話派灑:L
頁: [1]
查看完整版本: 關於港深線車次既問題