1320 發表於 2016-12-27 16:46

入門一問

打算買OSMI 正版, 但想先問一下大家,宜家大家整/DOWNLOAD 既香港巴士, 係用係 OSMI 1 定 OSMI 2?
THX

BUSMAN伯輋雯 發表於 2016-12-28 00:22

再者皆有,大部份都係兼容OMSI 2版本嘅車

3asv6 發表於 2016-12-28 05:31

強烈建議買OMSI2,到你覺玩到超大map同超多線就覺正.
最正係OMSI2入game快過OMSI1非常多,OMSI1入game慢
到好似hang左0甘...

1320 發表於 2016-12-31 00:07

3asv6 發表於 2016-12-28 05:31
強烈建議買OMSI2,到你覺玩到超大map同超多線就覺正.
最正係OMSI2入game快過OMSI1非常多,OMSI1入game慢
...

謝謝你的資料, 即係自己整既香港巴士係
OMSI 1 or 2 都會RUN 到? THX

3asv6 發表於 2016-12-31 03:20

1320 發表於 2016-12-31 00:07
謝謝你的資料, 即係自己整既香港巴士係
OMSI 1 or 2 都會RUN 到? THX
唔會入唔到game,最多著唔到車.你入0的.cfg set翻就得.
OMSI唔會RUN唔到,只係要你不停出入game set餐死.有人
因為出入game過多搞到部機爆RAM...:L

放心去買吧.如果你都係唔放心的話買完OMSI2再去d/l 盜版
OMSI1去比較就會知OMSI2有幾正(唔建議0甘做),你d/l個
OMSI1落黎入game真係好似hang左0甘.最快有0甘上下多
地塊的map都要兩三分鐘先入到game.諗翻轉頭如果唔係
0甘快出OMSI2好老早唔玩OMSI...

頁: [1]
查看完整版本: 入門一問