HV9990 發表於 2017-1-9 23:45

九巴網頁版路線搜尋上唔到

我下晝6點幾想查下嘢點知上唔到,一路到而家都仲未上到
但係app又冇受影響

eternalflame 發表於 2017-1-9 23:51

由昨晚起網頁版數據不完整, 有巴士路線無左地圖走線, 有的無左時間表, 出左同路線無關的通告等等
今晚直程係search.kmb.hk連線逾時:L
可能app同web版指向的API位置可能有別, 所以app版本仍然正常

不過九巴IT的確是是旦旦, 轉新設計之後都仲係未set好部server, 去search.kmb.hk出IIS default page;P

Gary_B 發表於 2017-1-9 23:54

新 app 搵 904 905 914 都係空白冇資料

EX-TL 發表於 2017-1-10 00:02

過去幾日就算上到, 想睇班次表有時會show唔到, 要重新整理再試先可能得.

希望快啲整好所有bug.

ccicoltd 發表於 2017-1-10 00:51

http://m.kmb.hk/tc/ 始終是大家最好的朋友。

HT408 發表於 2017-1-10 07:07

新app今日只係可以睇到1-52X來回,53往荃灣方向愉景新城前各站 嘅停站資料同ETA,其他全部空白

(但加左落「收藏」嘅站仲可以喺嗰頁睇到ETA,乘客通告就所有線都睇到)

GD1570 發表於 2017-1-10 08:00

HT408 發表於 2017-1-10 07:07
新app今日只係可以睇到1-52X來回,53往荃灣方向愉景新城前各站 嘅停站資料同ETA,其他全部空白

(但加左落 ...

唔係啵,昨傍晚7點前睇68A北行方向無問題,仲好準啵!

HT408 發表於 2017-1-10 08:20

GD1570 發表於 2017-1-10 08:00
唔係啵,昨傍晚7點前睇68A北行方向無問題,仲好準啵!

尋晚睇到284都無問題(但都係無班次表)

今朝先開始無埋54-284嘅data

lwb701 發表於 2017-1-10 09:19

琴晚9點幾上唔到,今朝9點上得返

cocogohk 發表於 2017-1-10 16:51

早排用APP都用唔到,但好快就整番好,fix bug好似比以前快咗
頁: [1] 2
查看完整版本: 九巴網頁版路線搜尋上唔到