hkitalk.net 香港交通資訊網

標題: 九巴積分換禮品 [打印本頁]

作者: ricky    時間: 2020-11-21 20:11
標題: 九巴積分換禮品
九巴apps的積分顯示是在八日前的積分,但如果我在apps顯示後夠400分先攞禮品,部分積分已過期。 如果我計到自己已儲夠400積分,可否在apps顯示400積分前換禮品?
有無人試過得唔得?唔該﹗

作者: 12386014    時間: 2020-11-21 20:21
我問過CS,佢地話一定要apps顯示到400積分先可以換禮品
作者: ricky    時間: 2020-11-21 20:39
12386014 發表於 2020-11-21 20:21
我問過CS,佢地話一定要apps顯示到400積分先可以換禮品

apps 的查詢?佢都係咁講。咁實際要蝕八日積分俾九巴。
作者: Quanta    時間: 2020-11-21 20:40
ricky 發表於 2020-11-21 20:39
apps 的查詢?佢都係咁講。咁實際要蝕八日積分俾九巴。

佢有效期38日就係計咗呢8日落去之嘛
作者: MB452    時間: 2020-11-22 03:00
我親身試過,係唔得既,一定要個app顯示400分先有得拎
作者: kmbdennis    時間: 2020-12-12 09:15
根本佢玩緊呢個數字遊戲都很難達到佢個標既:當我將近爭幾分就達到佢個800分既時候,佢個系統又唔會更新既,但當佢個系統更新時,又已經日日咁被佢扣了幾十分了,要咁啱凑夠800分或以上,根本就難過登天,所以完全係取考,盞嘥氣、真係唔知有幾多人去到客服查詢時,才知道這個計法而發爛渣,咁九巴玩呢套,就盞搞到個朵臭晒啦?與其玩這套負面既玩法,不如早啲將這套玩法收檔好過啦!
作者: teddybus    時間: 2020-12-12 09:27
kmbdennis 發表於 2020-12-12 09:15
根本佢玩緊呢個數字遊戲都很難達到佢個標既:當我將近爭幾分就達到佢個800分既時候,佢個系統又唔會更新既 ...

所以都係個句,唔知點解有人會覺得咁繁複難玩嘅玩法會好過港鐵積分?
作者: DENNIS    時間: 2020-12-12 09:57
kmbdennis 發表於 2020-12-12 09:15
根本佢玩緊呢個數字遊戲都很難達到佢個標既:當我將近爭幾分就達到佢個800分既時候,佢個系統又唔會更新既 ...

真係唔明, 小九汽都係想派走蟹貨
點解硬係要set個期限
新一轉都仲要keep, 只係叫做加到45日

作者: dominic023    時間: 2020-12-12 10:41
其實唔難玩,平日返工返學搭車,routine計到幾多,40日內會淨返幾多數,咁未睇下換咩
作者: 天空之神    時間: 2020-12-12 12:09
DENNIS 發表於 2020-12-12 09:57
真係唔明, 小九汽都係想派走蟹貨
點解硬係要set個期限
新一轉都仲要keep, 只係叫做加到45日

小九汽無參與

621 622 623 果間先係小九汽
作者: Quanta    時間: 2020-12-12 13:22

條款一直寫明過八日先拎到分
係你自己以為可以提早拎到分左右逢源
你可以話佢個系統落後 但你啲分過期係自己攞嚟
作者: ricky    時間: 2020-12-12 22:03

400分都換得禮品,你等儲800分做乜?

作者: 285    時間: 2020-12-13 02:26
ricky 發表於 2020-12-12 22:03
400分都換得禮品,你等儲800分做乜?

可能佢想要個個獎品要 800 分先換到呢

作者: currypig    時間: 2020-12-13 10:48

閣下其實唔需要將你既智商公告天下的

作者: qunow    時間: 2020-12-13 10:56
Quanta 發表於 2020-11-21 20:40
佢有效期38日就係計咗呢8日落去之嘛

有效期唔係由攞到積分嘅日子起計?
作者: kei_hk    時間: 2020-12-13 13:56
qunow 發表於 2020-12-13 10:56
有效期唔係由攞到積分嘅日子起計?

攞分日 = 坐車日
所以﹐所謂的38/45日(實際的分數有效期)﹐其實係要扣減日數的。

舉個例 :
12月1日坐車﹐12月9日分數才入賬﹐1月14日就係分數有效期的last day﹐1月15日就會分數歸零。
你實際只有12月9日至1月14日之間﹐才可以實際使用到分數﹐唔足45日的。

自己入九巴apps開左條link﹐再睇詳細分數(show 每日的得分 & 有效期)﹐再同你政府交通津貼的明細做對比﹐就一清二楚。
只要你有一天的坐車金額係與別不同 / 周六周日分數雙倍計算﹐好易對比到 "坐車日"﹑"入分日" 及 "到期日" 3者的日數計算。

作者: KE7066    時間: 2020-12-13 14:17
Quanta 發表於 2020-12-12 13:22
條款一直寫明過八日先拎到分
係你自己以為可以提早拎到分左右逢源
你可以話佢個系統落後 但你啲分過期係 ...

八日係顯示喎,從來冇講過「攞分」
以我理解應該係拍完卡當下果程車積分就開始有效

當然佢話以佢電腦為準你咬佢唔入
作者: tkglobe    時間: 2020-12-13 16:32

有幾難,我keep住有800分,我會搭得多自然就會有
作者: lsc04d11    時間: 2020-12-13 16:36
唔夠800咪用400拎住先 下月在紅日多搭A34,A33X,A33咪會有800囉。。。   月票真係開始嗰日就即有800分 係快  要8日我諗真係八達通與佢既儲分系統關係  唔係有心dump日子既。。。
作者: kei_hk    時間: 2020-12-13 17:40
tkglobe 發表於 2020-12-13 16:32

難唔難﹐都係睇下日常出入要坐幾多車(車費)﹐雙倍分數日子的坐幾多車。

唔通﹐一個人返工單程只係 $4.7﹐一個月返26日工﹐你估佢儲唔儲到400分?

$4.7 * 2 * 22 = $206.8
$4.7 * 2 * 4 * 2(4日星期六返工雙倍分) = 75.2

206.8+75.2 = 282

300分都未夠﹐仲有4日星期日﹐如果都去唔到遠(車費較高)﹐400分都有點難。

你講到800分無難度﹐一係就月票﹐一係就日日都坐好多程九巴。

作者: Phoenix    時間: 2020-12-13 23:32
呢2個週末狂追3ASV行貴線,就快夠400分了。
作者: ricky    時間: 2020-12-13 23:37
Phoenix 發表於 2020-12-13 23:32

你影車

作者: 285    時間: 2020-12-13 23:41
Phoenix 發表於 2020-12-13 23:32

買月票好過啦,直接有 800 分

作者: abh    時間: 2020-12-14 09:39
其實如果只係想要某樣嘢,有冇諗過直接買?嫌貴嘅話可以睇FB或二手舖/檔口。我覺得為換而勤上谷分好唔值,除非只係爭三幾分,當畀三幾蚊買。
作者: KE7066    時間: 2020-12-14 09:42
tkglobe 發表於 2020-12-13 16:32

keep 到 800 嘅不如買月票算

作者: kmbdennis    時間: 2020-12-14 10:26
abh 發表於 2020-12-14 09:39
其實如果只係想要某樣嘢,有冇諗過直接買?嫌貴嘅話可以睇FB或二手舖/檔口。我覺得為換而勤上谷分好唔值, ...

對呀!我試過有次:其實已經夠七百九十幾分㗎啦,就係只差幾分,但因為佢系統又話未更新?而到第天又再度有幾十分夠期已扣了,所以我真係完全明白呢個遊戲係好難玩既,還有點兒谷氣添!大大講得啱:不如直接買個還化算的了!可能咁樣:有網友又話我智商低啦?就算係的話?都無奈的了!

作者: kei_hk    時間: 2020-12-14 11:09
kmbdennis 發表於 2020-12-14 10:26
對呀!我試過有次:其實已經夠七百九十幾分㗎啦,就係只差幾分,但因為佢系統又話未更新?而到第天又再度 ...

由於分數係浮動式的有效期﹐所以成個game 根本係要開個excel ﹐輸入每一日你自己坐車的金額﹐再計算番 8 日及 45日後係邊一日﹐再按條件加起來。
(自行參考 #16 的講解)

之後﹐你要自己盤算一下﹐究竟你要邊一日 要去/打算 去換禮物﹐在這一日之前﹐有無需要 "谷" 坐車金額去配合。

*不包括月票使用者﹐因為即有 800分﹐正常又唔會有額外分數﹐所以無乜機會儲到1200分。

如果佢係用固定式的有效期﹐講明每個月最後一天/某年某月某日會到期﹐大家就好易得知現時的分數夠唔夠換禮物。

作者: abh    時間: 2020-12-14 17:38
我冇用電腦,我用紙計,不過原理一樣。由於家中各人搭車開支唔同,有時要交換卡中和儲分速率,等啲分唔好過期蝕。另外,之前有tiny車仔換,宜家好似冇晒,一係Q版,一係積木……
作者: mmlcs36    時間: 2020-12-15 22:46
作者: andy92    時間: 2020-12-15 22:50
abh 發表於 2020-12-14 17:38
我冇用電腦,我用紙計,不過原理一樣。由於家中各人搭車開支唔同,有時要交換卡中和儲分速率,等啲分唔好過 ...

Tiny 見親都係得 BMW i3

作者: KE7066    時間: 2020-12-16 16:25
mmlcs36 發表於 2020-12-15 22:46
星期六日、平日朝早兩倍分
所以800分實際未必搭夠800蚊

除非你個個禮拜六日跟足兩部豬坐足全日所以先上到 800,又或者每個週末都大西北出港島之類嘅高消費乘車,否則開支真係同買月票差唔多
作者: abh    時間: 2020-12-17 18:32
andy92 發表於 2020-12-15 22:50
Tiny 見親都係得 BMW i3

之前換到5號MMC,豬年,狗年,生命熱線,稽查車...,友人換到15A ATSE等。宜家邊度仲有唔係Q版 / KMBLOCK?

作者: FX7611    時間: 2021-1-12 19:12
想問下大家知唔知而家各個換領點可以換d 咩?
作者: Kj2052    時間: 2021-1-12 19:44
FX7611 發表於 2021-1-12 19:12
想問下大家知唔知而家各個換領點可以換d 咩?

顧客服務中心:
400:口罩(30個)
細車仔(q bus)
7iny車仔
細kmb block
A線機場巴士成人車票兩張

「火焰山重慶火鍋」半隻龍蝦餐飲優惠

600:合金車仔

800:口罩(50個)
大迴力巴士
大kmb block

款式視乎當日返貨而有不同

其他換領點:maybe just 口罩、車票

作者: lsc04d11    時間: 2021-1-12 21:13
做咩唔提800分換九巴八達通? 我星期日下午去屯門問  800分係淨番八達通換咋
作者: 天空之神    時間: 2021-1-12 22:05
Kj2052 發表於 2021-1-12 19:44
顧客服務中心:
400:口罩(30個)
細車仔(q bus)

400 分
多左紅B9USB 手指16GB
600 分
N情景巴士,AAU 錢箱,Yeah 彈射車仔
800 分
多左將軍澳區巴士站牌

作者: HV9990    時間: 2021-1-13 01:08
天空之神 發表於 2021-1-12 22:05
400 分
600 分

600分應該唔係N比例模型,係1/120嗰啲

另外我發覺佢啲Q巴款式成日轉既

作者: FX7611    時間: 2021-1-13 01:29
咁而家換緊咩Q 巴呢? 我之前換過龍運B8L, ATEE 同埋開龍
作者: kei_hk    時間: 2021-1-13 15:36
話時話﹐而家分數入賬好似提升左效率。

由原本的8日變成6日就入賬﹐但條款都係講8日。

另外﹐每日有3分派﹐自己去apps link 去的網頁﹐自己簽到取分。
作者: KE7066    時間: 2021-1-13 19:10
FX7611 發表於 2021-1-13 01:29
咁而家換緊咩Q 巴呢? 我之前換過龍運B8L, ATEE 同埋開龍

九龍灣廠見過有 金3ASV 42A Q巴
作者: HV9990    時間: 2021-1-13 19:38
FX7611 發表於 2021-1-13 01:29

見過仲有紅B8、2020生肖、金躉、AAU
基本上都係呢一兩年出既Q巴款式
但係佢哋成日轉款,除非你想知近期係咩款

反而我想要龍躉、九巴facelift MMC

同埋冷龍唔知有冇拎過出嚟俾人換?

作者: ricky    時間: 2021-1-13 21:49
天空之神 發表於 2021-1-12 22:05
400 分
600 分

下次儲600分先換好過

作者: DENNIS    時間: 2021-1-13 21:51
ricky 發表於 2021-1-13 21:49
下次儲600分先換好過

合金車仔即係咩車?
作者: ricky    時間: 2021-1-13 21:55
DENNIS 發表於 2021-1-13 21:51
合金車仔即係咩車?

我見有人換,好大部下

作者: FX7611    時間: 2021-1-14 01:57
今日所見, 尖沙咀換緊冷龍170 Q巴, 美孚就換緊紅B9 usb手指同龍運B8L Q巴
作者: elmmoo    時間: 2021-1-14 02:21
kmbdennis 發表於 2020-12-14 10:26
對呀!我試過有次:其實已經夠七百九十幾分㗎啦,就係只差幾分,但因為佢系統又話未更新?而到第天又再度 ...

講到尾咪即係你其實真係喺佢38/45日入面唔夠800 分囉
佢又無計少你一日
你有79X 分真係未達到佢拎800 個門檻
咁樣唔怪得人架喎
作者: HV9990    時間: 2021-1-15 01:44
FX7611 發表於 2021-1-14 01:57
今日所見, 尖沙咀換緊冷龍170 Q巴, 美孚就換緊紅B9 usb手指同龍運B8L Q巴

多謝報料,琴日喺尖沙咀換咗
另外美孚琴日 (14/1) 見就轉咗Tiny ATE
沙田早幾日睇係紅B8 98D

作者: ricky    時間: 2021-1-15 22:55
係唔係所有換領站都可以600及800分換到嘢?
作者: FX7611    時間: 2021-1-16 01:13

尖沙咀就400, 600同800分都可以換到野, 美孚就400同800分都有得換, 600分既禮品換唔換到就冇問到, 但800分就要你問佢先會講你知, 唔會擺出嚟

另外, 想問下而家沙田同尖沙咀400分可以換到咩Q巴呢?

希望可以換到Q版超豪同V6B

作者: EU9417    時間: 2021-1-16 01:23
啱啱check分,我本身有45分,明明1月18號先到期,本身過咗400分,宜家搞到得三百幾分,唔知佢地更新係咪出錯咗,大家有冇咁嘅情況?
作者: Quanta    時間: 2021-1-16 01:31
EU9417 發表於 2021-1-16 01:23
啱啱check分,我本身有45分,明明1月18號先到期,本身過咗400分,宜家搞到得三百幾分,唔知佢地更新係咪出 ...

開app右上角個掣無咗
可能佢真係有啲問題?
作者: BHSE    時間: 2021-1-16 02:15
Quanta 發表於 2021-1-16 01:31
開app右上角個掣無咗
可能佢真係有啲問題?

係 apps 㩒同網頁版度係有出入..
正常網頁版準啲.. 即係俾你打卡儲分個度..

作者: EU9417    時間: 2021-1-16 06:58
啱啱再check分,終於出返18號先到期嘅分,之前應該更新出錯。
作者: gordon0530    時間: 2021-1-16 09:40
FX7611 發表於 2021-1-16 01:13
尖沙咀就400, 600同800分都可以換到野, 美孚就400同800分都有得換, 600分既禮品換唔換到就冇問到, 但800分 ...

沙田早幾日見到400分換HA6667 61X既Q巴
另外沙田600分可以換紅蛋儲物箱,不過唔知換曬未

作者: ricky    時間: 2021-1-16 10:27
gordon0530 發表於 2021-1-16 09:40
沙田早幾日見到400分換HA6667 61X既Q巴
另外沙田600分可以換紅蛋儲物箱,不過唔知換曬未
...

下次去睇下先。
九龍灣車廠400分積分,只提供43號Q版巴士或九巴16GB手指

作者: RV9019_276    時間: 2021-1-16 11:04
想問下依家有無地方可以換1:110 7iny車仔?
作者: h2o    時間: 2021-1-16 13:30
我都想問有冇地方換到錢箱錢罌?
作者: FX7611    時間: 2021-1-16 13:37
RV9019_276 發表於 2021-1-16 11:04
想問下依家有無地方可以換1:110 7iny車仔?

美孚昨日400分有Tiny ATE換

作者: AV296-HL1875    時間: 2021-1-16 17:33
今日所見美孚400係Tiny ATE同紅巴USB
沙田800有重華路站柱,大回力巴士同紅巴八達通,600有紅巴儲物箱同A95錢罌
作者: JX9097    時間: 2021-1-16 20:46
頭先去尖咀CS

400分
口罩,E400,A線車飛

600分
Tiny車

800分
巴士站
作者: enzo    時間: 2021-1-16 22:23
AV296-HL1875 發表於 2021-1-16 17:33
今日所見美孚400係Tiny ATE同紅巴USB
沙田800有重華路站柱,大回力巴士同紅巴八達通,600有紅巴儲物箱同A95 ...

今日沙田竟然有大回力。琴日去沙田佢話冇哂大回力兼可能唔返貨。

Btw今日既大回力係款?

作者: RV9019_276    時間: 2021-1-16 22:51
FX7611 發表於 2021-1-16 13:37
美孚昨日400分有Tiny ATE換

thanks
作者: tomyipkm    時間: 2021-1-16 23:03
屯市客服600分可換九巴儲物盒一個,我今日都換咗

作者: HV9990    時間: 2021-1-17 00:53
16/1 所見沙田CS換緊Tiny E400
作者: ricky    時間: 2021-1-17 10:40
HV9990 發表於 2021-1-17 00:53
16/1 所見沙田CS換緊Tiny E400

幾多分換?

作者: ricky    時間: 2021-1-17 10:41
每次換口罩以外的禮品,都買盲簿,去到先知有乜嘢換
作者: EX-TL    時間: 2021-1-17 14:58
ricky 發表於 2021-1-13 21:55
我見有人換,好大部下

登記後, 今日首次查分, 發現夠左400分, 諗唔到換乜, 呢架合金車係咪巴士模型?
作者: FX7611    時間: 2021-1-17 15:10
請問知唔知現在各換領點可以換咩Q 版巴士?
作者: ricky    時間: 2021-1-17 22:37
FX7611 發表於 2021-1-17 15:10
請問知唔知現在各換領點可以換咩Q 版巴士?

九廠有得換dennis dragon 11m 43號熱狗

作者: 珀島魚蛋    時間: 2021-1-18 16:17
作者: ricky    時間: 2021-1-18 16:50
EX-TL 發表於 2021-1-17 14:58
登記後, 今日首次查分, 發現夠左400分, 諗唔到換乜, 呢架合金車係咪巴士模型? ...

可以換Q版巴士或九巴16GB USB

作者: choikatinno    時間: 2021-1-18 19:05
ricky 發表於 2021-1-18 16:50
可以換Q版巴士或九巴16GB USB

我兩年前在書展真金白銀俾$80買KMB USB手指,宜家只要400分就免費有,好蝕抵添。

作者: FX7611    時間: 2021-1-19 18:18
珀島魚蛋 發表於 2021-1-18 16:17
今日所見
尖碼
Qbus B8L 98D

多謝報料, 岩岩換到V6B Q巴, 現在尖沙咀400分可以換Qbus V6B 98D, 600分換九巴E500 金MMC 情景, 800分換貼紙站柱同埋九巴八達通

作者: ricky    時間: 2021-1-19 19:22
choikatinno 發表於 2021-1-18 19:05
我兩年前在書展真金白銀俾$80買KMB USB手指,宜家只要400分就免費有,好蝕抵添。
...

無得計架,佢而家零售價都係$79

作者: EU9417    時間: 2021-1-19 21:45
ricky 發表於 2021-1-19 19:22
無得計架,佢而家零售價都係$79

前日去美孚換USB,經過隔離曼坊間1933做緊8折,賣63.2。

不過,一盒口罩賣30蚊,感覺換USB抵好多...

作者: ricky    時間: 2021-1-20 21:45
EU9417 發表於 2021-1-19 21:45
前日去美孚換USB,經過隔離曼坊間1933做緊8折,賣63.2。

不過,一盒口罩賣30蚊,感覺換USB抵好多...

口罩係用完即棄,但其他禮品可以收藏。

作者: 285    時間: 2021-1-20 22:06
ricky 發表於 2021-1-20 21:45
口罩係用完即棄,但其他禮品可以收藏。

咁對街客黎講,口罩最實用

作者: FX7611    時間: 2021-1-22 12:09

都係, 見d 街客個個都揀換口罩而唔揀巴士禮品
另外想問下各個換領點最新換緊咩Q bus?

作者: nokia    時間: 2021-1-22 19:41
好悶,成日都係得呢啲嘢換

作者: WN4156    時間: 2021-1-22 20:18
我而家換咗e400 tiny沙田,32 atee沙田,龍運b8l美孚,98d b8l沙田同陽光trident沙田。唔知大家換咗D咩同埋唔同鋪有咩換呢?
作者: HV9990    時間: 2021-1-22 20:51
nokia 發表於 2021-1-22 19:41
好悶,成日都係得呢啲嘢換

呢度係沙田?係近日影嗎?
不過爭少少先夠400,可能過幾日都轉咗第二款

作者: win350    時間: 2021-1-23 16:02
仲有,近排如果想換車仔唔好去九龍灣換。我今日(1月23日)去到九龍灣車廠,職員話400分車仔換晒,只有800分的車仔換。我聽日會去尖沙咀碰運氣。
作者: KE7066    時間: 2021-1-23 17:41
HV9990 發表於 2021-1-22 20:51
呢度係沙田?係近日影嗎?
不過爭少少先夠400,可能過幾日都轉咗第二款

屯轉屯門方向,沙田個架四面都係玻璃。屯轉 15 號睇 400 分係龍運鼠年 Q 巴
沙田 21 號有 AAU Q 巴,同一日落尖沙嘴想搵 V6B 98D ,已經轉咗龍運 25XX Q 巴

作者: EX-TL    時間: 2021-1-23 21:26
win350 發表於 2021-1-23 16:02
仲有,近排如果想換車仔唔好去九龍灣換。我今日(1月23日)去到九龍灣車廠,職員話400分車仔換晒,只有800分 ...

有冇問埋幾時有貨?

作者: JZ3968    時間: 2021-1-23 22:00
Q版KMBlock同埋大回力巴士係咪已經無晒?
作者: ricky    時間: 2021-1-24 11:15
win350 發表於 2021-1-23 16:02
仲有,近排如果想換車仔唔好去九龍灣換。我今日(1月23日)去到九龍灣車廠,職員話400分車仔換晒,只有800分 ...

係,上次我去都只有43號Q版巴士揀,換巴士至少要

作者: win350    時間: 2021-1-24 16:58
EX-TL 發表於 2021-1-23 21:26
有冇問埋幾時有貨?

sorry,唔記得問。

今日去尖沙咀,400分有Q版43號熱狗。

作者: FX7611    時間: 2021-1-24 18:46

岩岩睇過尖沙咀CS, 400分換Qbus 巨龍43, 600分換儲物箱, 彈射巴士, 800分換kmblock 現代丹拿E
其實我想換Qbus E200 51/ Qbus E500 MMC 12.8m 59M, 唔知邊度仲有得換呢?

作者: YY487    時間: 2021-1-24 19:11
作者: 英雄    時間: 2021-1-24 19:52
作者: busnrail_fans    時間: 2021-1-24 21:03
唔知呢排邊度會有錢箱錢罌換?
作者: HV9990    時間: 2021-1-25 01:10
YY487 發表於 2021-1-24 19:11
巨龍43換極都仲有貨

其實佢啲款係輪流出既,每次應該都只係拎少少出嚟

作者: 3ASV174    時間: 2021-1-25 01:21
英雄 發表於 2021-1-24 19:52
無人買咪贈品送曬比人,KO左堆貨佢咯

BTW,43巨龍推出左幾耐?

無人買就唔會不停出,幾乎出得密過 1:76
Q 車一向都係 Pop-up 先好賣,所以次次開檔都出新款

但依家都無 pop-up

依家直情係抽起晒網店批貨 1:110 同 Q 車去俾人換

作者: HV9990    時間: 2021-1-25 19:17

重複,DEL
作者: HV9990    時間: 2021-1-25 19:17

今日傍晚所見

尖碼Q巴款式為ATEE@32

沙田冇任何400分玩具換

另外兩間大回力都係冇貨
===========================

上水巴總Q巴款式係紅FL 934同ME@73A

作者: FY5856    時間: 2021-1-25 19:25
上星期六去沙市CS 想換大回力,先知原來全線 CS 都冇晒大回力,沙市 CS 男職員回覆咁樣答
作者: Fong_2132    時間: 2021-1-25 19:27
次次都冇款揀.....
作者: expgame    時間: 2021-1-26 01:08
今日美孚總部換話無晒大回力唔使等

得返600分小回力同彈台巴士
作者: DENNIS    時間: 2021-1-26 22:16
屯門市中心
400 QBus B8L@98D(見到有大量)
600 彈台巴士同迷你情景
800 站牌
作者: ricky    時間: 2021-1-27 00:07
Fong_2132 發表於 2021-1-25 19:27
次次都冇款揀.....

去到買盲簿,唔知有乜嘢換,迫人換口罩

歡迎光臨 hkitalk.net 香港交通資訊網 (https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/) Powered by Discuz! X3.4