hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (B) Bus 巴士討論區 香港巴士討論 (B2) 九巴積分換禮品
開啟左側

[問題] 九巴積分換禮品

DENNIS 發表於 2020-12-12 09:57 | 顯示全部樓層

kmbdennis 發表於 2020-12-12 09:15
根本佢玩緊呢個數字遊戲都很難達到佢個標既:當我將近爭幾分就達到佢個800分既時候,佢個系統又唔會更新既 ...

真係唔明, 小九汽都係想派走蟹貨
點解硬係要set個期限
新一轉都仲要keep, 只係叫做加到45日
DENNIS 發表於 2021-1-13 21:51 來自手機 | 顯示全部樓層
ricky 發表於 2021-1-13 21:49
下次儲600分先換好過

合金車仔即係咩車?
DENNIS 發表於 2021-1-26 22:16 | 顯示全部樓層
屯門市中心
400 QBus B8L@98D(見到有大量)
600 彈台巴士同迷你情景
800 站牌
DENNIS 發表於 2021-3-5 22:18 | 顯示全部樓層

S3BL343@66 發表於 2021-3-5 19:50
每次只可使用一張Coupon 定不限次數?

佢個store應該只可以用一個code
DENNIS 發表於 2021-3-26 22:37 | 顯示全部樓層
乜九巴個倉咁大
一堆過20年嘅文物而家先拎出黎派
DENNIS 發表於 2021-4-18 08:33 | 顯示全部樓層
kfm 發表於 2021-4-18 01:21
800分是V6B八達通,不是紅蛋,該張是去年11月新發行的

另星期五時去美孚睇過,當時有盒裝口罩換

之前係屯門睇過
換嘅盒裝都係寫level 1
九巴而家仲有keep住生產level 1口罩?
DENNIS 發表於 2021-5-1 21:02 | 顯示全部樓層

換嘅野又愈來愈衰
連口罩都降level
既然唔捨得送野 好心就唔好再續啦
DENNIS 發表於 2021-5-20 22:07 | 顯示全部樓層
GR614 發表於 2021-5-19 22:44
錯都唔奇,尖咀都試過停咗900分之後拎錯金B9比人換

但係機場唔會賣野
點解會無啦啦送幾件落去...
DENNIS 發表於 2021-6-1 20:26 | 顯示全部樓層
Jimmy1662 發表於 2021-6-1 18:32
有冇人換過網上購物優惠券,但是有一種中伏的感覺,因為打入優惠碼,都是顯示無效的訊息,大家要小心 ...

換過, 買埋野
都無問題
DENNIS 發表於 2021-6-5 19:38 | 顯示全部樓層

ricky 發表於 2021-6-5 18:34
通常幾時會返貨?

基本上缺貨嘅都無見過佢再補
就算客務中心仲有得賣