電腦版 重點文章 新巴士出牌 以fb Messenger聯絡本站

[路線消息] 九巴「星級尊線」P960 P968 新聞稿 不可使用月票/$2 計劃 看全部

引用: w061327a 發表於 2021-7-12 17:43
論需求,其實  962/969 服務範圍比起 960/968 沿途更多中產區,例如龍門居/屯碼/嘉湖/青山公路等等, ...

屯門繁時咁多過海邨巴,特別係良田建一帶
又有2+2,又有直達銅鑼灣,重點係一站直出過海

肯課金搭 P960 應該得番紅橋/華都呢兩個無過海邨巴既區域

Advertisement

呢堆“前”龍運車都有窗簾,叫現役龍運堆豪華車情何以堪🤭🤭
  • 33# FBI2
引用: andy92 發表於 2021-7-12 19:51
屯門繁時咁多過海邨巴,特別係良田建一帶
又有2+2,又有直達銅鑼灣,重點係一站直出過海

我相信開P268,P269,一定旺場過P960,P968.

引用: M722 發表於 2021-7-12 14:55
留名睇960/968非繁減班,迫d客搭P960/P968

不如話將960同968尾車改早一個鐘,尾車轉晒做P車迫佢地搭好過啦🤣🤣🤣
九巴要抄橋記得比番個credit我🤣🤣
有無人知原先話要預約呢樣野係咪臨門撻Q? 係咪九巴覺得預約會趕客?
  • 37# he_01
引用: FBI2 發表於 2021-7-12 20:11
我相信開P268,P269,一定旺場過P960,P968.

冇錯 屯門過海邨巴多過東九好多 加上東九車費本身平啲 就算貴50%都易入口啲

• 38# E21A
引用: JZ3968 發表於 2021-7-12 20:40
有無人知原先話要預約呢樣野係咪臨門撻Q? 係咪九巴覺得預約會趕客?

不如話九巴自己都唔睇好呢條線會爆,唔爆即係唔洗預約大多數都可以上車,咁個預約系統就會變咗雞肋
驗車真係唔加企位? 留3-5個企位比職員跟車甚至後備用都好掛
引用: sammyleung719 發表於 2021-7-12 20:09
呢堆“前”龍運車都有窗簾,叫現役龍運堆豪華車情何以堪🤭🤭

如果有埋65xx 果堆閱讀燈同獨立鐘就perfect

1 ..2345.. 12下一頁
(B2)香港巴士討論 [熱門] [精華]
(B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華]
(B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相
(B4)兩岸三地巴士討論 [精華]
(B5)外地巴士討論 [精華]
(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華]
(B0)香港巴士車務及車廂設備
(B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪