電腦版 重點文章 新巴士出牌 新會員登記 以fb Messenger聯絡本站/報料

2024-25年度已公佈的巴士路線計劃

1:120 巴士模型珍藏 (舊既唔去, 新既唔黎)

看全部

上一柱頭柱香先, 祈求各位廠長人人有車買, 個個賣家產既精神延續下去將廠廠長繼續比雞(車)追, K廠繼續沉得快樂, 打撈不穫
L廠廠長繼續日日有書讀, 副U廠廠長繼續呃多D益力多錢
M廠廠長繼續賺多D錢, 大埔廠廠長繼續買多D車
U廠廠長繼續起2,3,4廠
原本以下既車係上星期想POST上來, 可惜舊既被鎖, 依家唯有係新開張既POST登出來

為左呢4架車, 小弟已經係11月1日-29日暫時封盤, 如有廠長有家產想賣, 請於11月30致電小弟熱線電話

Advertisement

回帖數目:128

文章推介:
(B2)十四鄉巴士優化方案
(B3)城巴95最後服務日/終極尾班車
(B3)前九巴「康都」 EL7659 @ 倫敦

• 2# DA21

一個唔覺意俾板田兄上左頭柱香

上面篇文咁有紀念價值都俾人鎖左,真係好無謂   

我地六大廠廠長各有各忙,無時間貼相回文都係正常不過既事,問都唔問就鎖左篇文,係咪有點兒那個呢

廢話講完了,既然係咁,唯有係呢度將上面一篇咁好既文延續落去啦

話說早幾日,家姐個仔上黎我屋企玩,又要我搵車仔俾佢玩,家姐就建議我搵 D 殘 D 既車俾佢,我話,梗係啦,於是我有揭開床下底,搵搵下

搵左架我細個玩落既長寶,家姐個仔搶左黎玩,玩完之後,我索性將佢煎皮拆骨,結果就攪成咁

睇黎又要入廠修理,不過近期 L 廠廠長落左 ORDER,任何活動唔好預佢,佢要做好學生,亦要跟班上的"女子"同學交流交流(打打下忽然打唔到個"女子"字

所以架車可能要落土驗   

各廠廠長,快 D 貼相回文喇,如果唔係又鎖多次就

PS 板田兄,你 D 車咁快就咁多塵,過左廠都唔夠一個月,真係勁

• 3# smal

你地個個都北上,好彩我醒目,決定南下搵食~~ 又被我死好命搵好部好野喎~~ 哈哈哈哈

不如遲 D 4 廠囉晒 D 車出黎洗下牌啦

hahaha

引用: 原帖由 smal 於 2010-11-11 15:00 發表
你地個個都北上,好彩我醒目,決定南下搵食~~ 又被我死好命搵好部好野喎~~ 哈哈哈哈

不如遲 D 4 廠囉晒 D 車出黎洗下牌啦

hahaha

你去咩南下搵食, 上次做完巴敗去雞場比雞追, 你都算經典
上次經過將廠要求之後, U廠最UP-DATE 狀況就係甘~~

如邊位有興趣想知道將廠以上發生什麼事, 歡迎打小弟熱線電話

P.S. K廠廠長就FREE啦, 放大假無王管, 仲唔偷偷去食野咩

撐場!

引用: 原帖由 辛娘子 於 2010-11-15 22:54 發表

撐場!

嘩..又係ebay bid返黎....
再來
U 廠最新圖片, 將廠廠長點睇呀

稍後再續~~

Matchbox Daimler

一早話左U廠要封盆啦, 點知都係忍唔到手,真係要送自己三個字

直達主要分板:(B2) (B3) (B5) (B0)
(R1)
(R2) (R3) (C2) (C3) (M1) (V) (A10)

1234.. 13下一頁

分板連結:
(B2)香港巴士討論 [熱門] [精華]
(B0)香港巴士車務及車廂設備
(B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華]
(B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相
(B4)兩岸三地巴士討論 [精華]
(B5)外地巴士討論 [精華]
(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華]
(B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪
(B7)巴士特別所見
(B11)巴士精華區
(B22)巴士迷吹水區
(B23)巴士影片分享區

(R1)香港鐵路 [精華]
(R2)香港電車 [精華]
(R3)港外鐵路 [精華]
(C2)航空 [精華]
(C3)海上交通及船隻 [精華]
(D1)公共交通有關商品 [精華]
(M1)小型巴士綜合討論
(M2)小型巴士多媒體分享區
(V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A10)香港地方討論 [精華]

其他推介:
巴士路線消息
巴士路線計劃
2023/2022/2021/2020年新巴士訂單
2022年交通要聞回顧
2021/2020/2019/2018/2017年交通要聞回顧

(B3) 新出牌巴士相片
80年代巴士相片
90年代巴士相片
2000年代巴士相片
2010年代巴士相片
昔日中巴
保留巴士

英國巴士
新加坡巴士
飛行報告
日本鐵路
台灣鐵路